Benim size bir sorum olacak eğer aranızda bana yardımcı olacak arkadaşlar varsa çok sevinirim kaynanamla aram çok iyiydi taki evlendim eşimle herşey değişti iftira attı bana yok eve arkadaslarımın sevgilileri geliyormuş yok eşimi aldatıyormusum bunları düşünme sebebi çok elimde telefon var diyeymiş ve ayrıca torununa doğduğu günden beri eşimin hiç bir aile bir çöp getirmedi torunum torunum diyorlar ama hiç görmüyorlar çapraz binalarda oturuyoruz birde eşime gelirsek benden taraf 5 senelik ilişkimsin sana güvenmesem bu evlilik sürmez dedi ve iki yıllık evliyim her defasında altttan aldım hediyeler gönderim teşekkür bile almadım ne zaman torunu isteseler annesi gelmesin dedikleri için vermiyorum artık sürekli yazlığa tatile giderler oğulları beni savunduğu için asla onu çağırmadılar torununu insan götürür gezdirir oda yok benim tek istegim aile bağı olan kuzumun derdi olunca amca halaya gidip derdini paylaşsın istemek çünkü ben öyle bir Çoçukluk yaşamadım kızım büyük küçük tanısın bilsin istiyorum Doğum gününe bile gelmediler ve ilk torunları sizce ne yapmalıyım bu süreçten sonra