mutcali Kızlar ben çok büyük konuşuyordum bebeğim doğmadan önce.. Şimdi hepsini yalayıp yutuyorum. Sizleri de duyalım içim rahatlasın birazcık 🥲 Mesela hayatta ayağımda sallamam beyin sarsıntısı geçirir falan diyordum şimdi fıldır fıldır sallıyorum.. ya da ne bileyim asla çocuk olduktan sonra kendimi salmam diyordum şimdi 3 gün aynı pijamayla gezebiliyorum.. biz çocuğa göre yaşamıcaz hayatımızı diyordum şimdi aman uyku saati kaçar diye koştur koştur eve giriyoruz bebişle.. onlarca örnek verebilirim 🤦🏼♀️
senolgmz mutcali bende ayakta sallamam diyordum gerçi hala sallamıyorum ama çok sıkıştığımda anneme veriyorum sağolsun direk sallıyor iki dk ya uyuyor😂
TulayGeriDon mutcali kundak yapmam derdim. Çocuğu mumyaliyordum. Diğer söylediklerimin hala arkasindayim
prensimm18 mutcali kimsenin yanında emzirmem ayıp aa olur mu öyle şey diyordum memişkoları görmeyen kalmadı annem bu yaşıma kadar görmemişti yani öyle söyliyim 🤭🤣
_alininannesi Asla kıskanmam , kimseden sakınmam , sese alışmak zorunda , asla aynı yatakta yatmam … Liste uzar gider her haltı yaptım 😂
mutcali _alininannesi ilk başlarda ses açıyordum sese alışsın öyle uyusun diye şimdi yanından geçerken terliği çıkarıyorum uyanmasın çıt etmesin diye ay 😅
emosss__ Ayakta sallamam dedim salladım, asla kendimden ödün vermem dedim kendimi hatırlamıyorum, kimsenin önünde emzirmem altını değiştirmem dedim ama yaptım şımartmayacam dedim 1 yaşında tam bir şımarık illa herşey ona göre olmak zorunda
mutcali emosss__ şımartma da en büyük konuşmalarımdan bi tanesi.. merakla bekliyorum ileri zamanlarını..
sydaglsen mutcali sallamam dedim salladım örümceğe koymam dedim koyuyorum bi tv kaldı direniyorum onun için ilerde hiç bu şeyin garantisini vermiyorum ama tv telefonun olumsuz etkisini çok net gözlemleyebildiğim var alt komşumda bu korku bana yeter diye umuyorum
mutcali sydaglsen babası maç izlerken 5 dk gözü kayıyor diye deliriyorum zamanla bunu da yutacağım gibi.. 😅
ykaya18 Ohoooo o kadar çok ki 52 günlük taze anneyim şimdiden bir sürü madde sayabilirim 😂 -Emzik vermem -Ayakta sallamam -Annem gelip bizde baksın, ben götürmem -Yatağını erkenden ayıracağım -Kucağa alıştırmayacağım -Herkese görmemiş gibi fotoğraflarını göstermeyeceğim 😂😂 Şuan hepsini yapıyorum 😂
ffulya mutcali kendimi salmam dedim saldım, tv açmam dedim açtım (yine de iyi dayandım 18 ay kadar 😅) diğer büyük konuştuklarımı yapmadım ama çok şükür 😁
sydaglsen mutcali biz hiç açmıyoruz gittiğimiz ortamda kapatıyoruz bazı bebeklerin ilgisini çekmiyor sanırım benim bebeğim kitlenip kalıyor öylece o yüzden açmıyorum
bitboylum mutcali asla şeker vermem onu bunu yedirmem diyordum yesin de yeter ki yesin taş olsun da taş yesin diyorum öyle bir boğazı var yani
Kitsu Sallamam dedim sallayarak uyutuyoruz Bende kendimi salmam asla diyordum dişimi fırçaladıgim için mutluyum Sosyal hayatımı kısıtlamam bırakır gezerim diyordum geçen konsere gittim bir saat sonra kosa koşa eve geldim doymamıştir o beni istiyordur diye İşin kötüsü henüz iki buçuk aylık ve o kadar büyük konuştum ki. İşin daha da kötü kısmı çocuk gelişiminde yüksek lisansım var bir cocuk doğurdum bildigim her şeyi unuttum ağlayarak annemi arıyorum