mutcali morkelebekk54 kademe kademe gelişiyor annem kucağında sallayınca çok kızardım hayır ben çocuğumu desteksiz uyumaya alıştırcam diye 😅 önce kucakta sallamaya başladık sonra sünnet oldu kucağımıza alamadık ayakta sallamaya başladım anam dedim bu çok rahatmış şimdi poponun üstüne koy salla öyle uyucak deseler onu da yaparım 😢😢
morkelebekk54 mutcali sallama isi cidden skitni bi alisti mi birakmasi cok zor oluyo. O yizden hic istemedim bende sallamayi ama zorudna kaldim sallamaya yenidogan donidne gunduz hic uyumuyodu cunku
mutcali sydaglsen bizde normalde hiç açmıyoruz ama adam da haftada bir maç izlemek isteyince ona da kıyamıyorum yani. Arkası dönük duruyor kısık sesle ama mama yiceği zaman kucağıma alınca hemen yakalıyor tabi tvyi çakal 😅
lux33 mutcali TV izletmem, bağırmam, yatağı ayrı olur ,odasında oynayabilir , günde sürekli kiayfetlerini değiştiririm,sürekli farklı saç modelleri yaparım hepsi iptal 😂
mutcali lux33 günde en az 5 kere üstünü değiştiriyordum bebeğim çok kusan bi bebek şimdi şey yapıyorum aaa azıcık kusmuş ondan bişey olmaz değiştirmeye gerek yok 😅
avokadoluomlet35 mutcali 4 aylık ve henüz yok sanırım ya ayakta sallamam dedim sallamıyorum yatağında uyudu hep hiç bizle yatmadı kış yaz hergun cikarcam dedim çıkarıyorum da. Sadece kucağa bağımlı kolikti ama hep kucağıma almıyorum kollarım dayanmıyor 😅 tek bakıyorum karışan istemedimi yapan yok zorlanıyorum ama daha iyi. Su veriyorum onda çok arada kalmıştım. Yemeklerin suyunu ver diline tattır diyor herkes yapmıyorum
mutcali avokadoluomlet35 bana da çok su ver demişlerdi hep karşı çıktım 6 aya kadar su yok falan diye. 2 aylıkken böbreklerinde taş çıktı doktoru suya başlattı ben şok 😅
avokadoluomlet35 mutcali ayy su için ben de 1 verdim 5 vermedim falan son günlerde kabız yani.baya sert kaka yapıyor ve 3 4 gün yapamıyor su da veriyorum ben de rahatlar belki diye ama.yeni vermeye başladım Günlük olarak. O konuda çok arayayım bi doktor ver diyor diğeri verme diyor o yüzden. Aslında ayakta sallamayı 1 kere denedik kayinvalidemle kolik ve ağlama krizleri uyumama vs cildirmistik diye ben hep.karsi çıktım ama ayakta sallandikca daha çok krize girdi o da orda kapandı ben de mutlu oldum😅 ha kucakta gezerek uyumaya alıştı ama onu da unutturmaya çalışıyorum kaldır yatir yapıyorum gün içinde 3 kere kucakta mayisiyorsa 2 kere yatağında direk uyuyor artik
mutcali avokadoluomlet35 yani çok tartışılan bir konu ben vermek zorunda kaldım bir zararını görmedim doktorumuzda suyu tavsiye ediyor 🤷🏼♀️ biraz büyüsün inşallah bizimki de yatağında direkt uyur 😢
iremdemirr18 @mutcali asla yanında yatmaya alıştırmam dedim ve sonuç 4.ayında bi yattım 13.5 aylık olduk hala aynıyız whshsh
mutcali iremdemirr18 ben ezerim diye korkuyorum yoksa benimde aynı olurdu ama o korkuyu yenemiyorum 😅
mutcali D_deniz ya benimde garibime giden bişeydi aspiratör düşüncesi iğrenç geliyordu ama bebeğimin doğduğundan beri o kadar burnu tıkalı ki burnuna yapışıp hüplerim açılacağını bilsem 😅
iremdemirr18 @mutcali yok yok ezilmiyolar normalde ben deli gibi yatarım ama yanında olduğunu bildiğin için sabah uyandiğımda yatarken ki pozisyonumda oluyorum ahhsh
mutcali iremdemirr18 hahahaha biz karı koca tombiğiz oğlan arada erimiş kaşara döner Allah korusun 😅 biraz daha büyüsün babayı atcaz inşallah yataktan 😅