aykk ilaydasen 55 kiloydum evlendikten sonra 67 oldum dogumda 81 cıktım simdi 70 veremiyorum bir türlü göbek cevremde var Bunu yasayıpta kılo verebilenler tarif yazarmısınız 😆😆
maygirl ilaydasen 55 kilo idim 60 oldum diyetle 50 oldum hamilelikten sonra 60ta kaldım geri diyetle geri 48 oldum şuan 55 im😄
aysealb_ ilaydasen Evlenmeden önce 65 kiloydum, 89 kiloyla doğum yaptım şu an 75 kiloyum, balık etliyim biraz 65 kilodayken bile yapılı duruyordum şu anda öyleyim, bi yanım kilo vermek istiyor bi yanım istemiyor 🥹
duhaberkfunda ilaydasen evlenmeden önce 48 dim doğuma 62 ile girdim şimdi 49 um oğlum 4 aylık bünye kiloyu kabul etmiyor kızlar😀😀😀
jasminebk gamze08 süreç nasıldı bu aralar bende düşünmeye başladım da. Diyet yapıp kilo verip geri almış birisi olarak ilk defa bu kadar kilo aldım
gamze08 jasminebk yani pek kolay değil açıkçası benim doktora başvurmamla ameliyata alınmam arası 6 ay sürdü ama 3 ayı tedaviyle geçti kan değerlerimi toparlamak zorunda kaldık o yüzden 3 ay sarktı. İlk gastroenteroloji cerrahisine gittim doktorum onayı verdi sonra metobolik hastalıklara bakan bölüm var endokrinoloji bölümü orda takip aldım onay o verirse olunuyo ameliyat. Kardiyoloji iç hastalıkları psikiyatri heyeti gördü onlarda onay verdi sonra gün aldık ve ameliyat oldum süreç uzun devlette özel de 3 veya 5 güne bitiyo ama ben tedaviyle ameliyat olmayı seçtim sağlığımı koruyarak
birfincantuzruhu ilaydasen 54 kilo ile evlendim evliliğimin 6. ayında 61 kiloydum ve 1 aylık hamileydim 😂 78 kilo ile doğum yaptım. İlk 6 ay 52 kiloya kadar düştüm. Emzirmeyi keseli 1 buçuk yıl oldu 67 kiloyum tişikkirlir 😂
basaky ilaydasen bir iç çektimm ah eski kilom olsaydı keşkee 53 ile evlendim 85 ile doğum yaptım 3 ay oldu şuan 70 kiloyumm😂😂
Misssitare ilaydasen Önce:48 Sonra:65 Gerçi ben kilo almak istiyordum aşırı zayıftım. Doğum kilolarını sevdim bu yüzden tabi göbek hariç biraz göbiş kaldı🤪