UrbanMom ilaydasen evlenmeden önce 80 kiloydum evlendikten sonra diyet yaptım bozdum derken hamilelik sonrası 100 kiloyu gördüm. Şimdi 75 kiloyum sıkı diyet sonrası
ralpyyy 48 ile evlendim 2.5 yıl sonra 52 ile hamile kaldım emin olmamakla birlikte 58 veya 60 ile doğuma girdim şu an 55
ebru171_ ilaydasen evlenmeden önce 57 kiloydum evlenip bir çocuk doğurdum 115 kiloya çıktım şimdi 84 kiloyum
Hatice35 Evlenmeden önce 45 tim şimdi iki evlat doğurdum 62 kiloyum arada eski fotolarıma bakıyorum ne kadarda zaıfmışım şu halime bak diye iç geçiriyorum 😆😆😆
EgeM24_ Haziran 2022 de evlendik 55 56 arasıydı haziran 2023 de 55 56 ile hamile kaldım , nisan 2024de doğum yaptım,aynı kg daydım 66 ile doğum yaptım 😊
suheyla92 ilaydasen evlenmeden 65 falandim evlendim 70 oldum 92yle doguma girdim on gun sonra 79dum emzirme evde durma falan su an 86 olmuşum. Ramazandan sonra diyetisyene baslamayi dusunuyorum kendi kendime beceremem ben.
jasminebk gamze08 süreç nasıldı bu aralar bende düşünmeye başladım da. Diyet yapıp kilo verip geri almış birisi olarak ilk defa bu kadar kilo aldım
miray_8 Ben 48 kl dum . Evlendim ikiz hamileliyim oldu . Hamile zamanı doğuma 64 kl la gittim . Bebeklerim 7 aylık şimdiki kl 56 . Boyum kısa olduqundan biraz balık etli gibi görünüyorum ama yeniden eski halime dönmek istiyorum . Hamileliltem sonra fazla tatlı seven biri oldum . Genelde tatlı sevmezdm hamilelikden sonra basladı bu . Ve diete oturmak istiyorum ama tatlıyı bırakamıyorummmm
arnka_mommy ilaydasen 57 ile hamile oldum, 75 ile doğum yaptım. Şuan 65 hedefim 53 👌 yani inşâAllah 🤭
Cennetbahcesii 53-54 arasıydım Asla 52 ye inmez 55 e çıkmazdım aşırı da takıntılıydım kiloma kckdkd sonra hamile kaldım doğurdum derken 70 kiloyum şuan ve 70 kiloyla bi daha hamile kaldım coslslsodo yolun sonu💩çukuru gibi görünüyor bana 🤣🤣🤣🤣 bence kvim ahını aldım çok dalga geçtim çok güldüm ona galiba ondan böyle oldu 🤣🤣
asennaa Evlendim 68 filandım, hamile kaldığımda 71dim, 85le doğum yaptım, şu an 61-62 civarında dolanıyorum