aysebb ilaydasen 48-50 arasıydım halen öyleyim 😂 Biraz almak istiyorum ama olmuyor. Deli gibide tatlı, ekmek vs yerim bu arada 😂😂
3oglanannesi ilaydasen valla biz pek tek şu içmiyoruz gibi canim..tatlıların üstüne içiyoruz o suyu.. :) bende 53 le evlendim malesef her doğumdan sonra 75 lere çıktım.diyet yapıp ayni kiloma döndüm verdim tekrar doğum simdi yine 75 kiloyum .ama boyum kısa olduğu için ve yüzümde görünüş olarak yuvarlak 55 li kilolar beni aşırı zayıf göstermiyor sadece fazlalıklar gidiyor tam balik etli güzel oluyor inşallah tekrar dönerim o kiloma…yoksa yüzü cöküyorsa vucut yapısı dümdüz se fazla zayıflık bence hoş durmuyor..zaten okadar zayıf olanlar ne yapsa kilo alamayan kişiler yemeyle alakası yok….ama bizim gibi yapısı müsait olanlar biraz dikkat etmeli.bizim gibilerin kilo kendi elinde yemezsen verirsin.ama bu dünya hayatında da hiç yemicezmi.kisinin iyi hissedecegi mutlu ve sağlıklı olduğu kilo bence en ideal kilodur.fazla takmayın.
iki_prens_annesi_ ilaydasen zayıf olan kilo almak istiyor fazla kilosu olan kilo vermek istiyor uzun olan kısa kısa olan uzun olmak istiyor hayat hep olmayanı istetiyor bizlere işte önemli olan mutlu olmak
sclarsln ilaydasen evlenmeden önce 41 kiloydum o kiloyla Kocaeli’ne geldim hakkını verdim 😀 7 sene içinde 54 le hamile kaldım 70 le doğuma gittim şuan 58 4 aylık bebeğim var daha düşmek istemiyorum 55/60 ideal
Gokturkmom ilaydasen Evlenmeden önce 56 kiloydum.Hamile kalmadan önce 60 doğuma girerken de 74 kiloydum.😂Şuan evlenmeden önceki kiloma düştüm😍
myavocado ilaydasen 44 ve şu an 60 🥲 evlilikten çok doğum etkiledi tabii kilomu ama hayırlısı, inançlıyım vereceğim konusunda 🙏🏼 777 aldım kabul ettim 🌿😂😂
denizalismom ilaydasen 52 kiloydum 🥲🥲 düğünden sonra eşimle birlikte tam 10 kilo aldık 😂😂 şuan diyetteyim 76 dan 68 e düştüm 😂 hedef 60 😂
Pelin232323 53 kiloydum evlenirken şimdi 57, hamilelikte 10 kilo aldım. İlk 2 hafta hepsini verdim sonra geri aldım.
AlpSol ilaydasen evlenirken 62 az önce tartıldım 67 şu an 3 oğlum var Kurtulmak istiyorum bu kilolardan
Dgndrmz ilaydasen öncesi 46 ydı 7 yıllık evliyim geçen seneye kadar da 48 dim. 2. Bebişimi doğurdum 2 bucuk aylık şuan 56 yım. Tekrar 48 e dönmek için can atıyorum hiç alışkın değilim çünkü. Sezaryenli oldugumdan 6 ay öncesi ağır spor yapmayın diyolar 6 ayı bekliyorum bakalım. Yürüyüş hergün yapıyoruz malum 6 yasında oğlum oldugundan oturdugu yerdr durmuyo 🤣
tuncalkn ilaydasen evlenmeden önce 57-58dim , yaklaşık 3 yıldır evliyiz ,hamile kalırken 61 dim 47 gün önce doğum yaptım 60 kgyim şuan boyum 171, çok şükür kilom istediğim gibi boyuma göre