Nilgunelaa Selam kızlar ben 3 senedir iPhone 11 kullanıyorum memnunum ama model yükseltmek istiyorum kullanıp memnun kaldığınız özellikle kamera olarak daha iyi olduğunu düşündüğünüz modeller nelerdir yazarsanız sevinirim ☺️
Gme1709 Nilgunelaa 13 kullanıyorum telefonumdan aşırı memnunum ama kamera performansı ilk günkü gibi değil o yüzden 13 önermiyorum. Eğer imkanınız varsa 13 14 15 16 pro ve ya promax kamera performansları çok iyi.
besra11 Nilgunelaa iPhone 16 kullanıyorum beğendim ama bundan önce 15 kullandım 15 I de tavsiye ederim proları hiç kullanmadım 13 de kullandım kamerası müthiş 13 ün ben beğeniyorum elimde 16 olmasına rağmen halen eşime derim 13 ile çek diye ☺️
Nilgunelaa bestmomm Ay ne güzel güle güle kullanın onların fiyatı baya yüksek beni aşıyor ama bütçem olsa direk pro alırdım ☺️ daha orta ayar bişey bakıyorum
Nilgunelaa besra11 Aaa öyle mi bende böyle bir tavsiye arıyorum. Hangisinin kamerası daha güzel çünkü evet son model hepimiz isteriz ama bazı modellerde sorun oluyor bir düşük modeli daha kullanışlı olabiliyor. 13 ten daha memnundunuz yani bende bir bakayım hemen 🤭
dfn6 Nilgunelaa 13 kullanıyorum şimdilik bir sıkıntısı yok kamerası falan güzel fiyat performans ürünü
Nilgunelaa dfn6 13 ün yorumları kamera açısından çok daha fazla evet araştırıyorum bende teşekkür ederim
bestmomm @Nilgunelaa teşekkür ederim ☺️ O zaman ıphone 15 arkadaşım kullanıyor memnun kaldığını söylüyordu
besra11 Nilgunelaa 16 kamerasıda güzel ama ne bilim yüzünde ki nokta kadar herşeyi net gösteriyor ama ben sözümde dışarıda resim çektirdim gayet güzel memnunum da hatta nişanımda fotoğrafçı bile sordu telefon ile mi çekildi ısrarla diye
Nilgunelaa besra11 16 bin tipini sevemedim ya 11 e benzetmişler ya bende de 11 var farklılık olsun bu sefer kameranın yeriyle oynuyor onlarda hep zaten 😂
besra11 Nilgunelaa yani öyle bırazcık ama telefondan anlayan hemen anlıyor 16 olduğunu o yüzden sorun yok ama şiddetle 13 eğer diğer modeller bütçene pahalıysa direk düşünmeden 13 derim ama şimdi suda bir gerçek 16 nın pil şarjı da düzeltilme yapıldı biraz daha iyi o konuda bebemden fırsat bulupta kurcalayamadım daha 😂