2uykusuzprensannesi kartalinannesii Sen bizim dine de Allaha da kurban ol hadsiz Sen kim oluyorsun da köpek üzerinden dine hakaret ediyorsun O savunduğun bebek parçalayan köpeklerden önce senin gibilerini toplatsalar dinde ülkede ayukka çıkar !!!!
morkelebekk54 kartalinannesii naime hanima kadar bildirdim. Burda asla yerin yok yerin. Yatacak yerin hic yok. Toprak dahi kabuk etmicek seni bak gor. O sacundugun kopekler tarafindan parcalanirsin insallah da izini dahi bulamazlar. Haysiyetsiz pislik
2uykusuzprensannesi kartalinannesii Bu kafadan kırık sapığı burdan nezmn alırsınız tahminen? @Ozooo @dayes
Merve-milan ElisaMom_ Ne bi köpek ısırıgı var ne birsey.Kafasıda tasla ezilmis .altta da cıplakmıs.Bunun ne anlama geldiği bariz acık değil mi
morkelebekk54 kartalinannesii gerizekali aptal. Sen Allaha karsi geliyon Allaha. Senin yetsitrsigin evlada yazik. Anneligin bastin. Karaktersiz pislik
morkelebekk54 kartalinannesii ah be keske elime alabilsem seni suan da gorursun o zaman tacavuzu anyayi konyayi
2uykusuzprensannesi kartalinannesii Sen bu kanıya nerden vardın? Beyinden sıkıntın mı var yazık o çocuğuna!! Dine küfür eden dengesiz sen hangi dibe mensupsun da bizimkini beğenmiyorsun cinsi sapık!!!!
morkelebekk54 kartalinannesii bana bak defol git Allah sana can verdigi icin nefes aliyon. Allahima kurban ol sen benim. Dinime kurban olsun sen benim aptal gerizekali senj
2uykusuzprensannesi kartalinannesii Defol başka kapıya hadi terbiyesiz seni az önce Allaha küfür ediyordun ne değişti gelgit akıllı seni
morkelebekk54 kartalinannesii ya sen salak misin? Ben burda nerde kendimi oyle gosterdim tovbe haşa. Senin beyninde cidden sorun var. Cocuk buyutmeye kalkmadan once bi tedavi olman sart.
ElisaMom_ kartalinannesii sizin gibi derken şakamisin ya türk degilmisin aynı toprakta yaşıyoruz bu ülkede olan biten pisliklerin içinde sende yaşıyorsun,komiksin senin de başına gelsin inşallah çocuklarından kendi ailenden uzak ama senin başına gelsin 👌🏻