mucizemm94 Huma_kus34 bir ara wp.kapatilcak dendi telegrama.gectiler iş gereği gruplar var çıkamıyor eşimde kullanmasini.hic.istemiyorum kızlar yazıp duruyor utanmadan
yakisiklinin_annesi Huma_kus34 ya aslında wp gibi 5 senedir kullanıyorum sadece şu pis kanallar var onlarada sen girmedikçe girilmez birde kısıtlarsan hesabını mesajlaşma uygulaması wp gibi
Huma_kus34 yakisiklinin_annesi hıc o kısmı bılmıyorum ama pis siteler çok orda numaran olmadan gırebılıyosun onu bılıyorum
yakisiklinin_annesi Huma_kus34 numaran olmadan değil aslında numaran gözükmüyor sadece numarayla hesap açıyorsun
ebrarmgumusumumaym mucizemm94 eşim bir ara o uygulamayı kullanıyordu ve 6 yillik evliligimde ilk kez prn izlediğini yakaladım.
mucizemm94 ebrarmgumusumumaym izleyen her yerden izliyor inşallah huyundan vazgeçer erkeklerin izlemeyeni nadir zaten
ilenalemin ebrarmgumusumumaym aslında kötü değil hangi amaçla kullandığına bağlı . maalesef kötü kullanıyorlar.oysaki çok yararlı kanallar var
mucizemm94 ilenalemin kocam çok şükür o karakterde biri değil gelip bana söylüyor gösteriyor mesaj atmışlar diye
ilenalemin mucizemm94 şimdi baktım ayarlara girin.gizlilik seöeneğinden aramalar ve mesajları sadece kişilerim yapın.böylelikle rehberinde olmayan kimse mesaj stamaz
arslanbebek18 mucizemm94 Banada çok fazla oluyor hatta bazen yabancı dillerden de yazan oluyor konuma yâda katıldığın grupla alakalı bence ayarlardan kapatılabilir