mucizemm94 Eşime tanımadığı bir kadın dan mesaj geldi merhaba diye numarasını bilmeden yine de mesaj atabilir mi iş gereği gruplara üye oradan mesajlasmalar oluyor sizce yabancı biri bilmeden numarasını yazabilir mi
Deletedmom_216 mucizemm94 yazamiyo diye biliyorum. Dedigin sey sanirim bazi grup kanallarda numara degil sadece isim gorunuyo o kadar. O tarz bi gruptan felansa yazamayabilir numara yok zaten nasil yazssin.
Defnesmom1 mucizemm94 evet numaran olmasa bile yazılabiliyor konum olarak yakın kişilere bile yazılabiliyor
ebrarmgumusumumaym mucizemm94 merhaba bende bişe sormak istiyorum bu telegram dan p@rn&grafik siteler mevcut mu ?
mucizemm94 Defnesmom1 arada böyle bayanlar birde mesaj atıyorlar sinir oluyorum engelliyorum ama bitmiyorlar
ilenalemin mucizemm94 hiç denemedim sanırım gizlenebiliyor.ben de mesleğimel alaklk gruplarda varım.adım görünüyor sadece bir fotom.ama alakasız grupta olmayan kişiler bile yazıyordu nasıl buluyorlar bilmiyorum.engelleyip geçtim hep dediğinize gibi hiç yapmadım bi bakıyım var mı
mucizemm94 ilenalemin artık bayanlar erkeklere yazmaya başlamış devir degisti kocama yazıyorlar merhaba tanisalimmi diye insanın saçını.basini.yolasi.geliyor neyse sakinim
yakisiklinin_annesi ebrarmgumusumumaym site değil de kanallar var o türden bir ara haber kanalı vardi ona katılmıştım haber kanalına katılan herkesi pis bir kanala eklemişlerdi o gün bugündür öyle kanallara girmem
Huma_kus34 mucizemm94 telagramdan degıl sdce wp atan yabancı saçma sapan kadınlar oluyo bana 💩 atıyorum eglleıyorum
ebrarmgumusumumaym mucizemm94 eşim bir ara o uygulamayı kullanıyordu ve 6 yillik evliligimde ilk kez prn izlediğini yakaladım.
mucizemm94 Huma_kus34 bir ara wp.kapatilcak dendi telegrama.gectiler iş gereği gruplar var çıkamıyor eşimde kullanmasini.hic.istemiyorum kızlar yazıp duruyor utanmadan
yakisiklinin_annesi Huma_kus34 ya aslında wp gibi 5 senedir kullanıyorum sadece şu pis kanallar var onlarada sen girmedikçe girilmez birde kısıtlarsan hesabını mesajlaşma uygulaması wp gibi
Zeyzey6645 mucizemm94 banada yazıyorlar online iş teklifleri yapıyorlar numara bilmeden de yazabiliyor yazmaması için premium üye olmak gerekiyor sanırım