rosemihra evet zor dönemler geçirmişsiniz ama bence sağım sizi daha çok yorar ve emzirme kadar uzun devam edemeyebilirsiniz, mama takviyesi gerekiyorsa yapın ama bence emiyorsa emzirin ki sütünüz artsın sonrasında o kadar uzun memede kalmıyorlar. Şöyle düşünün şu an biz neredeyse 5 aylık olacağız emme süresi gündüzleri 2-3 saatte bir yaklaşık 15-20 dakika oda maksimum uykuya dalacaksa vs geceleri de hasta değilse ya da atak yoksa 1 kere kalkar yine 10-15 dakika emip yatar ama sağarak besleyen bir influencer takip ediyorum bebeği benimkinden 2 hafta büyük kadın mesela çok zorlandığını söylüyor sanırım gece gündüz 3 saate bir yarım saat kadar sağım yapıyordu ve sağımla yeteri verim alamadığı için ekstra mamada takviye ediyor. Bir de en güzeli geceleri kalkıp bir şeyler hazırlamak zorunda değilsiniz uyandığı gibi memenizi veriyorsunuz ikinizinde uykusu açılmıyor, inanın ilk zamanlar bende çok zorlanmıştım meme başım çok ağrıyordu, sezeryan yerim ağrı yapıyordu sürekli aynı pozisyondan belim ağrıyordu, henüz tam sütüm inmediği için bebeğim sürekli memedeydi gece boyunca emzirdiğimi hatırlıyorum ama bir hafta on gün içinde o kadar çoğaldı ki çok rahat ettim