uykusuzanne__ NeclaLeylaCeydaOhnealaneala Portakallı havuçlu kek yaptım hiç güzel olmadı 😳 Neden olmadı kız
NeclaLeylaCeydaOhnealaneala uykusuzanne__ bilmiyorum ya kabarmasına bayağı kabardı erken mi çıkardım ne hamurdu, sonra tekrar verdim fırına. Eşim beğendi ya 💁🏻♀️
uykusuzanne__ NeclaLeylaCeydaOhnealaneala oh yarasın bende muzlu çikolatalı kek yaptım eşim yarısını yemiş🤣🤣🤣🤣çok sevdim diyor
NeclaLeylaCeydaOhnealaneala uykusuzanne__ Hiç yapmadım onu. Nefis yemek tarifleri’nden mi yaptın bakayım bende bi
uykusuzanne__ NeclaLeylaCeydaOhnealaneala kafama göre yaptım valla tarif fallan yok harika olmuştu diyor hep yemiş bir dilim kalmış sadece😂😂😂 böyleydi tabi bir dilim kalmış hepsini yemiş🤣🤣🤣
NeclaLeylaCeydaOhnealaneala uykusuzanne__ Tebrik ederim vala ellerine sağlık😋🥰Bi kısırı bile kafama göre yapmam hiç illa bakıcam o tarife 😂
gamzederr Dedektifgadget salçalı baharatlı su kaynatıyoruz tencerede ne kadar yapacaksanız artık tarhana ıslayın birkaç saat öncesinden sonra ısladığınız tarhanayı kaynayan salçalı suta dökün biz böyle yapıyoruz güzel oluyor