uykusuzanne__ gamzederr Lahana sarması Hazır yufkadan patatesli börek Salata çorba çok yenmiyor o yüzden bugün yapmadım Tatlı olarakta muzlu kek
NeclaLeylaCeydaOhnealaneala gamzederr tavuk çorbası Nohutlu, tavuklu pilav yoğurt Portakallı havuçlu kek yaptım hiç güzel olmadı 😳
50krsvertirreekk gamzederr eşim çok seçici biz genelde aynı şeyleri tekrar edip yeriz 😂 Şinitzel Patates Kola Soğuk baklava 😂
Beyninizikullanmakucretsizdir gamzederr komşum davet etti. Eşime de kuru fasulye pilav yapacam. Yine yemek yapmaktan kurtulamadım 🙄🤣
gamzederr NeclaLeylaCeydaOhnealaneala Olsun deneyim yapmış oldunuz yapmadım demezsiniz afiyet olsun 🫶🏻
uykusuzanne__ NeclaLeylaCeydaOhnealaneala Portakallı havuçlu kek yaptım hiç güzel olmadı 😳 Neden olmadı kız
neslihanada Misafirim var Lahana sarması Keşkek Fırında but patatesli Pirinç pilavı Hoşaf Gelin tatlısı
Beyninizikullanmakucretsizdir gamzederr komşum bekar annesiyle yaşıyor diğer komşuları da çağırdı kadın kadına bir gün geçirecez 😂
gamzederr gamzederr BENDE YAZAYIM Mercimek çorbası patates püresi çanağında kaşarlı tavuk sote Pirinç pilavı Salata
acemi_mom1 gamzederr Çorba Tavuk Pilav Sulu patates yemeği Cacık Allah herkesin sofrasına halil İbrahim bereketi versin 🙏💕
defnemomm_ gamzederr fırında tavuk sis / patates spagetti yoğurt çorbası salata 🥗 herkese hayırlı iftarlar, Rabbim kabul etsin 🌸🤎