elaalp2 glklc inşallah dediğiniz gibi olur inşallah bir çocuk doktoru baş çevresi ilk 3 ayda her ay 2-3 cm büyümeli demiş bizimki 1 cm anca büyüyor 😔😔
elaalp2 koruk merhaba bebeğiniz şimdi kaç aylık oldu baş büyümesi devam etti mi çok korkuyorum şekil bozukluğu olacak diye 😔
koruk elaalp2 şuan 3 buçuk yasında herhangi bir sıkıntı yok cok şükür bıngıldak ile şekil bozukluğunun alakası varmı bilmiyorum ama
elaalp2 koruk evet üst kemikler kapalı olduğu için beyin büyüyecek alan bulamıyor ve öne ve arkaya doğru bombeli şekilde dışarı çıkıyor Oğlum 4 ay 11 günlük hala dönmüyor sizde nasıl ilerledi bu aşamalar acaba her şeyi bıngıldağa yoruyorum artık 😔
elaalp2 koruk evet üst kemikler kapalı olduğu için beyin büyüyecek alan bulamıyor ve öne ve arkaya doğru bombeli şekilde dışarı çıkıyor Oğlum 4 ay 11 günlük hala dönmüyor sizde nasıl ilerledi bu aşamalar acaba her şeyi bıngıldağa yoruyorum artık 😔
koruk elaalp2 açıkcası bizde şekil bozuklugu yok hareketlerdede sıkıntı olmamıştı ama mesela siz yere yatırıp yavaşça saga sola dönme hareketleri yapıp alıştırın
elaalp2 koruk kendi üç gündür sağa sola kıvırıyor kendini ama dönme yok henüz siz ne kadar süre takip ettirdiniz baş çevresini konuşması falan nasıl mesela şuan çocuğunuzun 🙏
zmrd Ogretmennnnn_____ Ogretmennnnn_____ Yarım cm az degilmi internette aylık 1-2 cm büyümesi gerekiyor yazıyor