zeyy04 durin ondan önce ınfasource kullandık 3. Aydan beri. O mama üretimden kalktı diye infatriniye geçtik. Bebeğim doğduğundan beri çok zor kilo alıyordu zaten biz o yüzden başlamıştık. Genelde 400-700 arası alıyor 🥲 ama yine de memnunum çünkü diğer mamalar asla kilo aldırmadı. Zaten yapısı da su gibi bi çoğunun.
Duriskonunannesiii durin biz 5. aydan beri kullanıyoruz hatta 9 kiloyu gecti ama hala alıyorum ondan başka mama almıyor çünkü . Yemeklere meyve purelerine bile karıştırıyorum ben öyle veriyorum çünkü biberon almıyor pek uykusunda anca . Şuan 14 aya geliyor 9,5 kilo boyu da 80 cm bence bayağı faydasını gördük onu kullanmadan bu seviyeye gelmezdi çünkü doğum kilosu ve boyu 2550 e 47 cm
cansu0303 Duriskonunannesiii benim bebeğimde 6 aylık 6500 kilo çok az kilo alıyor sadece mamayla besleniyor bende yazdırmak istiyorum devlette mi yazdırdınız özelde mi acaba
Duriskonunannesiii cansu0303 duruma göre devlet de özel de yazar ama bizim rapor bitti biz elden alıyoruz ,bizimki 3 aydan 5 aya kadar kilo almadı neredeyse mama da almıyordu kaç çeşit denedik anne sütü de reddediyordu o yüzden takipli olduğumuz doktor yazdı
cansu0303 Duriskonunannesiii bizede yazdılar mama similac siz faydasını gördünüz mü raporlu mamanın toparladımı yani şimdi
Duriskonunannesiii cansu0303 yani eş zamanlı ekgidaya da geçmiştik mamayla birlikte şöyle diyebilirim benim bebek zaten düşük doğum ağırlıklı doğdu %3 persentilde yani boyu da %12 filandi şuan için kilosu persentilde %36 larda boyu da %75 lerde ayına göre bu bile benim için çok büyük bir fark ki zaten meme/mama reddi olan bir bebekti başladığımız dönem o yüzden de ekgidaya erken geçmiştik
cansu0303 Duriskonunannesiii çok güzel bi ilerleme bence baya yükselmiş persentilde bizde 1 ay önce ek gıdaya geçtik ama benimki 6,5 aylık ek gıdayla pek arası yok yemek istemiyor 😔
Duriskonunannesiii Limonerik yemeklere değil de muhallebiye ,meyveli karışımlara karıştırıyorum daha çok , çorbalara da karıştırabilirsiniz tatlımsı olanlara ,hazırladıktan sonra kıvamı çok bozmayacak şekilde ekliyorum yediği yiyeceğe öyle veriyorum