Birbebetoannesi Bende şimdi post açtım bu konuda. Yaşadıklarımı uzun uzun anlattım. Benim oğlan sadece hastaydı. Önce ishal oldu. Antibiyotik kullandirdim. 1 hafta ilaca karşı gayet iyiydi. Sonra ilaçtan olduğunu düşünüyorum ama net belli olmamakla birlikte ürtiker oldu. Deli gibi septi vücuduna. İshali geçmişti neyse ki antibiyotiği direk kestim. Günlerce serumlar, alerji iğneleri neler neler çektim. Tam düzeldi demeye kalmadan bu sefer burun akıntısı, öksürük başladı. Doktora gittik bronşit olmuş dedi. 3 gün olmuştu verdiği antibiyotiği kullanalı. Evladım bugün kreşte patladı. Titreme, kasılma, gözlerinin kayması, geçici baygınlık. Ömrümden omur gitti. Halbuki ateşi 36 derece olcmusler. Başta üşüyor gibi dusunulmus. 10 dakika arada ile ateş yukselince çok korkmuş öğretmenleri de. Bizde bugün 12 saatlik bir musahade süreci geçirdik. Şuan nöbetteyim. 24 saat içerisinde tekrarlama durumu varmış. Analık ne kadar zor ya. Büyüyünce bu cabamizi görseler bilseler bari. İşin en korkunç tarafı bende hastayım. Bogazlarim aşırı kötü. Bıraksalar 3 gün uyurum ama hasta hasta evladımin basindayim. Atak gecirmesin, Allah korusun nöbet olursa uykuda olmiyim diye. Rabbim herkesin yardımcısı olsun🙏🏻