bhrtpky Kızlar bebeğim 5 aylık oldu zaten kilosu çok değil 6.300 dk2.880 kg bi de üstüne sütüm baya azaldı çocuk 1 ayda 200 gr almış mama almıyor biberon almıyor çıkmaza girdim ek gıdaya başlattı doktorum ama tadımlardayız henüz
Busbus03 bhrtpky humana çayı alın bir de ebebekteki yeşil promalt alın günde 3 tane Humana 3 tane promalt için 3. Günden sonra promaltı 1 Humana 3 devam edin zaten 2 3 gün içinde hemen artıyor
gubo bhrtpky kuru dut kaynatıp onu içebilirsiniz gün içinde iki sefer ayrıyetten her yemeğin yanına kuru soğan yiyin o çok güzel süt yapıyor bide ben yatmadan önce çay ve kek yiyordum onlar da güzel süt yapıyor. Biberon olarak Philips avent deneyebilirsin mama olarak hep inek sütü olandan vermişsin kabul etmemiş keçi sütü golden goot deneyebilirsin holle var o da güzeldir
serim bhrtpky merhabalar sizi le tıpatıp şuan aynı durumdayım . Siz naptınız acaba sütünüzü arttıracak bişi buldumuz mu veya ek gıda ile ilgili naptınız ? Tuttuğu bir biberon buldunuz mu ? Ya benimde bebeğim şuan 5 aylık ama kilosu 6 bile değil sanırım 5.900 doğum kilosuda 2.800 dü. biberon tutmuyor devam sütü veremiyorum o sebeple. Zorla bi kaç kaşık içirebilirsem çoğunu döküyor azğından. Çok çaresizim bebek için bende doktora gitmedim gitmem gerekşyor belkide bilmiyorum gelişmi muhtemelen çok geride. Ne yapacağımı bilemiyorum siz ne yaptınız acaba
Minikprenses_1 bhrtpky biberon lansinohu tuttu bizimki onun öncesinde mamajo ve philps denedim almadı ama bunda bile yeni yeni alışıyor
serim Busbus03 süt artması için mi bunlar acaba ? Çay mı bu bahsettikleriniz ? Bende aynı durumdayım sütüm yok meme için ağlıyor boş memeyi emiyor biberon red ediyor mama veremiyorım ne yapacağımı bilmiyorum
ebrusafura Ben kuru dut yemiştim önemli olan sütün azlığı veya çokluğu degilki yağlı olması benimki de az geliyor yağlı olduğu için kızım 4.5 aylık 8.500 kilo
serim ebrusafura maşallah bebeğinize. Yağlı olması içşn yaptığınız bişi var mı yada tavsiye edeceğiniz bişi. Benimde çok az geliyo sütüm bebeğimin boy kilosuda düşük sütüm yetersiz diye
arasbek serim bizde 7 aylığız 7150 kilomıuz anne sütü alıyor ama aktif emmiyor biberon kabul etmiyor 4 aydır deniyorum almıyor sütüm de az idrarımız azaldı dün kaşıkla içirdim zor da olsa 60-90 cc normalde her beslenmede 120 içmesi lazım ama benim ki 90 zor içiyo ben de üzülüyorum inş bi an önce düzelir
Neslihannnnnnn Benimde öyle benimde bıraktı lamsinoh biberon kullanıyorum zar zor bi şekilde tutuyo içiyor hipp ve bebelac gold veriyorum sağımla baktım ki günde toplam 100 ml çıkıyor