betul97_ Hem silip hem süpüren mobilya ayaklarına ve duvar kenarlarındaki pervazlara vurmayan iyi bir robot süpürge arıyorum. Evim dubleks olduğu içinde haritalandırma yaptığımda 2 katında haritasını ekleyebilir miyim?
blossoom betul97_ s8 var bende de yeni aldım çok memnunum aynı anda süpürüp siliyor baya güzel toz topluyor şaşırıyorum her seferinde
fatma_6141 betul97_ roborocl Qrevo maxv on numara hem silip hem sürüpüyor paspası tıkayıp kurutuyor halıya gelince tanıyor paspasıda otomatık kaldırıyor
acemianne___ Nacafa bende bunu aldım istedikleriniz mevcut ben çok memnunum o benim iki gözümün çiçeği 😂🌸🌸
betul97_ acemianne___ Yaa hemen bakıyorum birde şarjı nasıl mesela 2 katı da silip süpürmeye yeter mi?
betul97_ acemianne___ Benim evim 200 m² civarı şarjı yeter mi? Dikey süpürge aldım da sadece bir odamı süpürürken bile hemen şarjı bitti iade ettim
acemianne___ betul97_ yani ufak bir kısmı kalsa da şarjını doldurup devam edecektir , zaten ilk istediğiniz yerden başlatabiliyorsunuz, öncelik verdiğiniz yerlere yaptırır , diğer yerleri en sona yaptırırsınız
maybeybi betul97_ s7 var bende ikisi arasında çekim gücü farkıda var sanırım ama en belirgin özelliği s serisinde halıyı tanıyor halıya gelince paspası kaldırıyor (hem silme hem süpürme açıksa) ama q serisinde halıyıda silmeye devam ediyor kullananlar çok ıslanmadığını söylüyor ama yinede bilemiyorum tabi ben s7den çok memnunum. 3 silme kademesi 4 süpürme kademesi var hangi kademelerde çalıştırdığınıza da bağlı şarj durumu. Ben bazen en son ayarda sadece süpürme yaptırıyorum tüm evi süpürüyor ama ikisini de en son ayarda yaptırdığımda son odanın yarısında şarjı 20 kalıyor şarj edip tekrar devam ediyor. Süpürmeyi 3. Kademede silmeyi 2. Kademede yaptırdığımda tamamen bitiriyor.
betul97_ maybeybi Teşekkür ederimm açıklamanız için🌸🌸 Q serisinde halıyı silmesi iyi olmaz sonuçta çok ıslanmasa bile pislenir