Meri-Mel ulanhayat Amin inşallah canım çok geçmiş olsun Allah’ım size de bizlere de bir daha yasatmssin
tubanurrrr Meri-Mel of izledim ağladım 112 çalışanı çok güzel yönlendirdi anne de öyle bir durum da çok iyi müdahale etti çok şükür kurtulmuş bebek
poyraz1210_ Meri-Mel Aynen ben de gördüm benimde sütüm çok hızlı geliyo hatırlamıyorum bile kaç kere heimlich yapıp kurtardığımı ilk yardım bilmek lazım ne zaman ne olucagini bilemeyiz
gg3848 Meri-Mel videoyu izlerken ağladım nasıl korkmuş ve çaresizdi çok üzüldüm allaha şükürler olsun bir şey olmadı allah hepimizin evladını korusun 🙏🏻
Meri-Mel gg3848 Amin inşallah canım hepimiz aynı duyguları hissetmisiz Rabbim hepimizin evladını korusun çok amin🐣🌷
poyraz1210_ Meri-Mel şey geldi aklıma onu görünce bir kadın emzirip yatiriyo bebeği uyuyo sanıyor bir saat sonra bir bakiyo bebek mosmor acile goturuyo bebek ölmüş meğer ayy amannn Allah’ım hepimizi evlatlarını bağışlasın 🥺🥺
maysamoms33 Meri-Mel onu izlerken şeyi fark ettim kadının annesi kadından daha telaşlı valla böyle durumlarda biri soğukkanlı olmalı Allah korusun insanin eli ayağı birbirine dolaşıyor zaten
ocak94 @“poyraz1210_”#p34925362hiç ağlamamış mı tepki vermemiş mi bebek bu mesajın üstüne gece emzirdikten sonra uyu şimdi