Gamzelibulut surprizbebe kereviz yenıyosa evde ne güzel bizim eve sebze girmiyor eşim yemiyo kızımda yemıcek gibi
Gamzelibulut surprizbebe ay o kadar sık yaptım kı kuru fasulyeyı kocam Sevıyo dıye hiç pişiresim gelmiyor
Gamzelibulut nilikonunannesii menün çok güzel Allah hayrını kabul etsın ne düşünceli komşusun masallah❤️
nilikonunannesii Gamzelibulut Amin Allah razı olsun 🥰 ben hamileyken bana çok destek olmuştu şimdi çocuklarımız birlikte büyüyor aile gibi olduk her zaman ne koşulda olursa olsun birbirimize destek oluyoruz böyle 😊
[silindi] Gamzelibulut ben de atmadım superfresh’in doğranmış fasulyesini aldım geçen 2.5kg gayet güzel tadı ve kılçıklı değil tavsiye ederim
imaddesi Gamzelibulut bal kabağı çorbası Güveçte etli nohut yemeği Pirinç pilavı Salata Dünden kalan supangleli tavuk göğsü
hira0502 surprizbebe çok güzel oluyor yeşil biber kapya biberde koyuyorum güzel oluyor benim eşimde sevmiyordu ama alıştırdım onuda
Esmabetul Gamzelibulut mantar çorbası Kıymalı patlıcan musakka Pilav -cacık -içli köfte Kıbrıs tatlısı 🥰
Gamzelibulut bitboylum amin valla bakma kızım daha cins önceden yerdı herseyı şimdi et yemek istemez tavuk istemez sebze istemez