ikizkom 68 günlük ikizler, 90-120 cc besleniyorlar mama ile değisiyor bazen 90 bazen 100cc. Bez olarak molfix kullanıyırum. 2 numara bol bol oluyor premature oldukları icin. Mesela bezi aksam 22.30 da değiştiriyorum, gece 4 te mutlaka çiş taşıyor. Sorun bezde mi normal mi? Bu arada belini katlıyorum bezin taşmasın diye her yolu denedim.
hemshireanne ikizkom bezi dogru bagladiginiza emin misiniz? Benim oglumda premature dogdu. Onunda oluyordu oyle tasma olaylari. Bide ben yataginin bas tarafinda altta biseyler koyarak yukseltmistim oda ise yaramisti. Hastanedeki cam yataklar gibi bas tarafi biraz yukarida olacak sekilde
coldplayy ikizkom biraz uzun gibi geldi bana süre, ben o dönemlerde gece de değiştirirdim mutlaka. Hem pişiği önler. 22 aylık olana kadar hiç pişik sorunu yaşamadık bu sayede. Molfix hiç kullanmadık ama hep baby turco kullandık.
3kedili2bebekli ikizkom bez bol olunca da taşar bir de daha çok küçükler gece sık besleniyorlar o yüzden gece bez degisimi yapıyordum ben bir de Molfix erkek bebekte hep tasiriyor bana öyle denk geldi yada doğumda bende Molfix kullanıyordum 0 numarası var diye Babyturcoya geçtim çok rahat bez sadece kalıbı dar
ikizkom buseviim sizin önereceğiniz bir marka varmı 😔 bir de stok yapmıştık ki sormayın 4-6 ay yetecek kadar
buseviim ikizkom sleppy ve baby turco onerebilirim pure baby de kullanıyorum bunlarda tasma olmuyor. Stok yaptıklarınızı gündüz kullanıp yeni aldığınızı gece kullanırsınız ☺️
luna93 ikizkom benim molfix değil ama birçok marka kullandım hepsinde oldu :) Ben mi yanlış bağlıyorum site videolarına da baktım ama hayır kaçıyor bir şekilde, üstelik ennn geç 4 saatte bir alıyorum sabah akşam 💩 kokuyorsa, fark ettiysem hemen alıyorum
balmilaveannesi Ben molfix hiç sevemedim hep taşırdı hem pişik yaptı bebeğime sleppy bip natürel kullaniyorum baya iyi
lunamarduk ikizkom ben minies külot bez kullanıyorum 3. ayından beri hiç taşma olmadı.. gece 12 de değişiyorum.. öğren 2 ye kadar aynı bez ( bizim gece uykusu düzeniniz 02:30-14:00 gibi) normalde 5 numara kilosuna göre ama ben 6 numara alıyorum.. zıbın badiyi alttan iliklemiyorum bezi sıkıştırmasın diye.. üst badisinin çıtçıtını ilikliyorum.. Minies külot bezden önce kakalar çişler suffle gibi yanlardan taşardı bizim 😁 bu arada pişiğimiz olmuyor çünkü hindistan cevizi yağı kullanıyorum ✌️
busrakaan18 lunamarduk külot bezlerde kayma oluyor mu? Hediye baby turco kulot bez gelmişti nirmalde 2 numara kullanıyorken 4 numara kulot bez sıktı iz yapti. Minies de oyle bir sey oluyor mu?