gizememre MerveH_ maalesef 😔 bizim bölümün açığı da var lisans mezunu değilseniz okumanızı tavsiye ederim alımda oluyor çünkü
MerveH_ Pnarferah en sonunda hizmetli yi tercih edicem artık evrak işleri de yapıyormuş en azından devlette özel sektör gibi aman atilacagim korkusu olmaz
Pnarferah MerveH_ onu bile 99 puanla aldılar yanlış hatırlamıyorsam ya temizlik görevlisiydi ya da hizmetli
MerveH_ Pnarferah aldığı maaş belli çünkü bu nasıl iş ya rkucumsemiyorum ama şuan en önemli mesleklerden jirj olmus
Sermec27 MerveH_ aynı bölümü okumuşuz iki kere kpss ye girdim 75 aldım atanamadm 90 üstü alıyor bizim bölüm
MerveH_ Sermec27 vallahi 2 çocukla 90 ustu kolay kolay alamam o yüzden en basitinden atanmak istiyorum 70 falan mesela ama çoğu meslek de alakasız bölümler istiyor buro memuru mesela
MerveH_ Pnarferah olmadi özel sektörde halkla iliskiler elemanı diye çok ilan var özel okullar kayıt gorevlisi gibi ona basvururum ama kamu gibi değil valla en ufak temizlikçi bile 80 ustu alıyor nasil js bu
Pnarferah MerveH_ yanii olabilir onlar benim küçük bebepim olmasa market işinde bile çalışırım artık herkes torpil istiyor bu dönemde
Sermec27 MerveH_ hayır çünkü bizim bölüm için iş imkanı çok az çok zor özelde ben başka işlerde calıştım satış danışmanlıgı sigorta şirketi gibi