eyllmhra mihramomm1 benim kızımın adı da EYLÜL MİHRA 😍❤️Ece mihrada cok hoş olmuş adıyla yaşasın inşallah 😍🤲🏻
mihramomm1 eyllmhra Teşekkür ederim ❤️❤️Eylül Mihra da çok hoş olmuş ömrü de ismi gibi güzel olsun inşallah 🤲❤️ Mihra bence genel olarak çok hoş söylemesi bile kulağa hoş geliyor belki de kızımın ismi olduğu için dir😂❤️
minikpanda73 Ali Renas 😍 ben koydum zaten babanın soyadını alıyor bu bizim hakkımız olmalı 😅 Ali- yüksek, yüce,ulu Renas- Rehber ,yolu bilen
denizecekids Ozooo zamanin tarihinde eşim erkek olursa ben kiz olursa sen koyarsin demisti kiskancligindan baska bi erkegin adini koymayayim diyeydi kesin 🤭 ama ne olur kizimiz oldu we yine kendisi inatla deniz ismini koydu😆 iki isimli olmasini istedim o yuzden de ece ismini de ben istedim.hem deniz e uyumlu hem de soyadimiz uzun ikinci ismi kisa olsun diye dusundum we ortaya deniz ece karisimi yaptik 😁 anlamlarini da yazmis arkadaslar zaten.
arzutuana Ozooo 6 sene önce kızımız olursa adı Tuana olsun demiştik heryere şifrelerimize bile yazıyorduk içeriğinde kullanıyorduk manifestlemişiz kızımız oldu adında Tuana oldu çok şükür 💖 cennete düşen ilk yağmur damlası olarak geçiyor
Minaa66 Ozooo kizimin adi alya mina🌺 Alya yukseklik yucelik asalatli kadin demek Mina masmavi gokyuzu ferahlik demekmis
jap Ozooo büyük kızım Ülkü. Atatürk’ün manevi kızının ismi, ona da Atatürk vermiş bu ismi. Eşimle ikimizin ortak kararıydı gebelik düşünmeden önce belirlemiştik ilerde ismi Ülkü olsun diye. Küçük kızım Defne. Yaz kış yeşil kalan ağaç. Bu benim kararımdı. Aslında İlke isminde karar kılmıştık ilk gebeliğimde Ülkü’nün yanına İlke çok güzel olur tam cımhuriyet çocuklari falan diye düşünüp. Eşimin kuzeni İlke isimli bi kızla evlendi sorunlar yaşandı falan eşim isimden soğudu ikna edemedim
Munevver-defne Ozooo Defne= TDK ya göre güler yüzlü, sevinçli demek normal olarak bakarsak defnegillerden yapraklari güzel kokulu ve yaz kış yeşil bir ağaç 🩷
Aslansisi1 Ozooo 🩵 BARLAS 🩵= kahraman savaşcı ,müjdeleyici , eski zamanda obaya zafer müjdesi getiren askerin adı 🥰😍
hilaluyar74_ Ozooo ilk kizim Elif Hazal Elif’i eşim hazali ben koydum ikinci kizimda Eflin Minel eflini ben mineli eşim koydu 😊
arnka_mommy Ozooo Göktürk Giray; Yüce, bilge, adil olan sultan. Kuvvetli cesur prens. Her harfine ayrı ayrı hayranım 🩵
Yusufefem20 Ozooo Canım oğlumun ismi Yusuf efe 🙏🏻❤️ Yusuf’un anlamı; güzellik bilgelik ve sabır gibi nitelikleri simgeler. Ayrıyetten Hayırlı isim olduğu için 🙏🏻 Efe’nin anlami; yiğitlik mert ve cesaret demek ✨
peraammm Kullanıcı adımdan da belli olduğu gibi kızımın adı Pera 🤍 Pera ismi güçlü kararlı anlamlarına geliyor.