Ozooo oğlumun adı Atahan Uras. Atahan’ı babası Uras’ı ben koydum. Atahan;hükümdar olan ata ya da atası hükümdar olan demek bırkac yerde de soylu yiğit Türk erkeği olarak okumuştum. Babası Atatürk gıbı mılletıne vatanına aılesıne bayrağına dınıne sahıp çıksın diye Atahan, benım en büyük sansım, talihim onun gıbı bır oğula sahıp olmak dıye Uras koydum. Uras şans talih baht demek benım oğlum doğuştan tek böbrekli doğduğundan berı 12 yıldır hastanelerde büyüyor karnimdaykende boynuna kordonu dolandı kendı daımı doktorum harıcı bılgı fıkır amaclı gittiğim doktorlar asla vajınal doğumla doğamaz daha 27 haftalık anne karnında kordonla sağ kalamaz demişlerdi benım Oğlum 13 hafta boynunda dolanık kordonuyla karnımda yasadı vajınal doğumla kordonu boynunda sapasağlam dünyaya geldı başarılarıyla efendiliği terbiyesı yardımsever ve nazik oluşuyla her daım okul ya da normal hayatımızda örnek gösterildi en büyük şansım onun gıbı bır evlada sahıp olmak. Kızım Alın Utku. Alin parlayan parildayan ısıldayan demek bırkac yerde de meleklerın en yüksek mertebesi dıye okudum. Alin adını ben koydum çünkü alin karnımda kaybettiğim 3 aylık yavrumdan seneler sonra gelen yuvamızı aydınlatan ıcımıdekı kara bulutlara ışık saçan bır gökkuşağı bebegı. Esım Utku koydu. Utku yasanılan zorluklardan sonra elde edılen mutluluk demek. Çünkü Alin Utku’ya hamileyken iç kanama gecırdım yetmedı plasentası ayrıldı yetmedı trafık kazası geçirdim. 300 tane iğne şişelerce serum avuç larla kutu kutu ilaçlar ıctım yasasın bana hayata tutunsun dıye. Alin Utku tüm zorluklara inatla direndi sağ ve saglıkla dünyaya geldi. Adlarıyla müsemma oldular yavrularım