denizalismom Ozooo oğluşumun adı Deniz Ali 💙 Deniz’in anlamı; yeryüzünün beşte üçünü kaplayan tuzlu su kütlesi. Ali’nin anlamı ise; yüce, yüksek , ulu demek. 🌸🧿
papatya_18 Ozooo eşimle nişanlıykenden kız olursa ben koyacaktım erkek olursa eşim koyacaktı böyle kararlaştırmıştık. Ve o erkeğe çınar ismini istiyordu ama kızımız oldu🥰🥰 ona çok danıştım tamamen bana bıraktı sadece bulunca sordum onayladı. Defne oldu kızımızın ismi. Zerafet, güzellik ve dayanıklılık❤️💖
GE24 Ozooo oglumun adı Ensar babası istedi peygamber efendımızın yardım edenler topluluğuna verdıgı isim anlamı güzel dıye kabul ettın kızım var güneş onuda çok zor karar verdık soy ismimize uydurduk soy ısmımız ay güneş ay oldu 🌸😍
mihramomm1 Ece Mihra ❤️ Mihra iyilik seven, nazik hoşgörülü Ece ise kraliçe, güzel kadın Ben Mihra istemiştim aslında Hanzade Mihra çok istiyordum eşim Hanzade biraz ağır olur diye düşündüğü için onun fikriyle Ece de karar kıldık ❤️😊
eyllmhra mihramomm1 benim kızımın adı da EYLÜL MİHRA 😍❤️Ece mihrada cok hoş olmuş adıyla yaşasın inşallah 😍🤲🏻
atesnzm Ozooo kızımın ismi DEVİN ben koydum🥹 Devin isminin 2 ayrı anlamı vardır. Devin; Hareket, kımıldanış, Çaba ve gayret anlamına gelir.
Fikk 18 aylık kızımın adı Nil rüyamda seslenmiştim ismini çok tatlı bir kız çocuğuna ☺️ onun kadar da tatlı gerçekten 🥰 anlamı —————————————————————————— 3 aylık kızımın ismi ise Defne babası çok ısrar etmişti bende duyunca vuruldum o isme aynı ismi gibi çok dayanıklı ve güçlü kızım birkaç sağlık sorunlarının üstesinden tek tek geliyoruz 🥹 İsminin anlamı ise
strawberryshortcake_ Ozooo Kayra Mert 🩶 Kayra’nın anlamını yüksek mertebeli birinden veya Allah’tan gelen iyilik diye okumuştum bir yerde. Kayra’yı ben Mert’ i de babası seçti ve iki ismini de çok severek koyduk. İsimlerimizin baş harfleri AŞK oluyor 🥹🥹
KarlukHan strawberryshortcake_ Kayra eski Türk inancında Tanrıdır. Allah’tan gelen birşey gibi bir manası yok. Türkçe isim olusuna çok sevindim. Manasını da doğru bilmek gerek iyi günler🥰
sedadvc Ozooo Oğlumun adı Uygar. Medeni, çağdaş olan demek. Rüyamda yerde oturan sarışın bir bebeğe uygar diye sesleniyordum. Hamileyken bu rüyayı gördüm. Oğlum sarışın bir bebek ve adını kendi koydu. 🥰
Feyzosumunannesi Ozooo Kızımızın ismi Feyza. Anlamı “bolluk, bereket, mutluluk ”. Eşim ile sevgiliyken karar vermiştik ve Rabbim nasip etti Elhamdülillah 💜
thedurukan Ozooo Giray hükümdar ünvanı demek eski ama pek kullanılmayan bir isim. Öz Türkçe bir isim koyalım dedik ve eşimle birlikte seçtik. 😊
bayanevli3434 thedurukan yaa bende miran ile giray arasında çok kaldım aylarca düşündük sonra miran alp koydum❤️
mihramomm1 eyllmhra Teşekkür ederim ❤️❤️Eylül Mihra da çok hoş olmuş ömrü de ismi gibi güzel olsun inşallah 🤲❤️ Mihra bence genel olarak çok hoş söylemesi bile kulağa hoş geliyor belki de kızımın ismi olduğu için dir😂❤️
minikpanda73 Ali Renas 😍 ben koydum zaten babanın soyadını alıyor bu bizim hakkımız olmalı 😅 Ali- yüksek, yüce,ulu Renas- Rehber ,yolu bilen