Kuzeymiram 210796 hemen götürdüm acile tabiki , ama krem falan yazmadı kırığı yok çok şükür, sağlık ocağına gittim ordaki doktor krem yazdı ama iznkalmasini engellermi bilmiyorum
Kuzeymiram Sadeturkkahvesi inşallah ya yavrucum nazara geldi burnu güzel dediler , bir saat sonra düstü burnunun üstüne 😑
Havvaana Kuzeymiram tabi tabi benim kızımın farklı rahatsızlığı da vardı ameliyat oldu 7 aylıktı işte ameliyat izi de yok denecek kadar az bu iyi bir krem
Mstfaslhnalprsln12 Kuzeymiram benim oğlum da düşmüştü alnında dikiş vardı ben kantaron yağı sürmüştüm iz kalmasın diye
Kuzeymiram hunilimomy contratubex kremin var evde , dün düştü nezman sürmem lazım acaba bide günde birmi
tosbiksmoms Kuzeymiram oğlum 2.5 yaşında iken düşüp alnını yarmişti doktor yapiştirma yaptım iz kalmaz dedi ama şu an 5 yaş 4 aylık iz kaldı zamanla gider mi bilmem,doktora sorup bir krem kullanin bence.
Kuzeymiram tosbiksmoms oğlumda dikişlik birsey yok çok şükür , doktor krem yazdı yarın alicam.ama ekstra bişey sürmem lazimmi bilmiyorum
Ar1 Kuzeymiram bio oili duymuştum birde domuz yağı asla iz bırakmıyor hatta domuz yağı seneler sonra olan izleri bile geçiyor pazarda göçmen tezgahlarında bulabilirsiniz