tospikannesi_ Kızlar elinde Bleazer Ceket olup satmak isteyen var mı? 36 beden. Haki,siyah,bej renkleri olabilir?
Kuzeymomss tospikannesi_ Nişantaşıbutika diye bir sayfa var, orada renkleri var 1300 tl ve inanılmaz kaliteli. Bende bayram için aldım memnun kalırsınız. Fiyat aralığınız nedir bilmiyorum ama söylemek istedim
tospikannesi_ leylannpembemontu merhaba evet baktım şimdi güzelmiş uzunluğu kaç cm acaba tesettürlüyüm arkamı vs kapatsın biraz uzun olsun istiyorum. Önceliğim haki renk 🤭 ama bulamazsam alacam sizden
tospikannesi_ ElisaMom_ güzelmiş cidden ama aklımda haki var atan olmazsa dönüş yapıcam size fiyat ne diyorsunuz?
ElisaMom_ tospikannesi_ inşallah bulursunuz,fiyat belirlemedim dusundugunuz zaman beraber fiyat belirleriz
ElisaMom_ tospikannesi_ gardropsta haki renk bir ceket buldum bakmak isterseniz kullanıcı ismi yazabilirim
ElisaMom_ 2AngelMom merhaba,beden 36 ama 38 40 da uyumlu,fiyat siz ne düşünüyorsunuz beraber belirleyelim
2AngelMom ElisaMom_ 40 giyiniyorum olur mu ki acaba 🤦♀️ çok tatlı rengi var fiyat siz söyleyin bende olur veya olmaz diyeyim ona göre kararlaştıralım 🌸💕