Efemm Nnnnn bn kullandım bi etkisi olmadı 36 günlük bebegım biogaia kullanıyorum hergun saatinde verıyorum her damla bebege iyi gelmiyor deneyerek bulucaksın artık
Nisanur889020 Nnnnn bende surubunu kullanıyorum etki etti ama çok uyku yapiyo bebegim sürekli uyuyor emmiyor
26azraa Nnnnn metsil kullan canım birde biogıo kullan on numara ıkısı reflü var kızımda 1.5 aylık kullnıyorum doktor tavsiyesiyle
Nnnnn Nisanur889020 her verişte 5 ml yazıyor şirıngayla çok fazla gibi geldi gözüme bi zararı olur mu
Dilara4535 Nnnnn hayır hayır 5ml çok fazla içindeki kağıtta yenidoğan için kullanımı yazıyor.2,5ml yazılmış ama bana o bile fazla geldi ben 1.5veriyorum
Nnnnn Nisanur889020 ben bugün aldım demin denedim daha bi uyku hali olmadı .belki sizinki rahatladıgı için çok uyuyor olabilir fayda ettiği için
Nnnnn Nisanur889020 siz oda ısısında mı yoksa buzdolabında muhafaza ettiniz ?ve size hemen etki ettimi
Nnnnn Nisanur889020 verirken soguk olmuyor mu ve bu arada benim bebiş şuan uyudu normalde gündüz uykuları 45 dk falan bakalım Damladan sonra ne kadar uyucak ☺️
Nisanur889020 Nnnnn bitkisel ve karışım olduğu için eczaneci buzdolabında saklayın dedi bundan önce de biogia kullaniyordum onuda dolapta bekletiyordum