mellhas Dondurmalikahve merhaba eyer bir bilğiniz varsa bana yatdım cı olabilirmisiniz 1 yaşında oğlum boncuk ağda yutu midesinde erirmi
gamzekuzeyege mellhas bi doktora danışın hatta götürün kimyasal sonuçta içiniz rahat olsun midesine inmemişde olabilir daha
mellhas gamzekuzeyege zaten ilk o geldi aklımada ayle üyeleri baya üstüme gelir diye söyleyemedim eyer mümkünse siz bi tanıdığınıza sora bilirmisiniz 😔
arsaylnc Dondurmalikahve benim ki küçük eşimin de büyük kafası . Doktor takip yapalım ama sıkıntı yok üzmeyin kendinizi falan dedi . Benim morelim bozuldu kafamı kurcalıyor . Normalde kaç olması gerek
Dondurmalikahve arsaylnc belli aralığı var şu an hatırlamıyorum ama sizin kafa yapınıza çekmiş olabilir
suedacivelek arsaylnc canım bunların çoğu genetik faktörler oluyor benim kızımın 2. Ay kontrolünde kafası 41cm di doktor persentile göre büyük ama genetik farktör bir sıkıntısı yok canını sıkma demişti
zeynep91 arsaylnc 45 günlük oğlumunda 38cm çıktı doktor büyük dedi kaç olması gerekiyo hic anlaamadm bende korktm