elifiii smaktroll bazen kuruluktan dolayı ilişki sonrası hafif kanama olabilir. dikiş derken epizyotomi dikişi mi vardı sizde o konu hakkında bilgim pek yok. Eğer dikiş yerinizde öyle bir kanama olduysa baktırın. 2. ayda çoktan kapanmıştır diye düşünüyorum aslında.
smaktroll elifiii kapanmıştı aslında öyle agrım sızımda olmadı hiç ama kanama gördgm için belki dikiş kanamasıdır diye düşündüm hala agrım sızım hiç yok olsaydı hastneye mutlkaa giderdm
Abrakadabra 40 m çıkmadan 38.gün regl oldum. Her ay düzenli geliyor emzirmiyiorum 2 aylıkken sütüm kesildi😒
Birminnosannesi Abrakadabra Ben de sanırım regl oldum. Bebeğim 2 aylık. Nette yazan emziriyorsanız tehlike gecikir. Acaba benim de mi kesilecek 😕
[silindi] Reyhanbal Erken olmak daha iyi sizin için 😊 adetin ilk iki günü sütünüz değişebilir sıvı kaybettiğiniz ve hormonel olarak etkilendiğiniz için bol su tüketin. Adetiniz bitince düzeliyor süt bende çok hafif etkilerdi
NilMeryem elifiii peki regl olmadığınızda hamilelikdwn hiç suphelendinizmi benim günün geçti 2aydir düzenli oluyordum bu Ay olmadım test yaptım cikmadi
elifiii NilMeryem eşimle pek aram iyi değildi o yüzden emin oldugum için şüphelenmedim. Bu son olmadıgımda ise korkup test aldım. Eğer korunma yönteminize güvenmiyorsanız test almakta fayda var 1 hafta ve üzeri gecikmelerde. Ama emzirirken normalmiş .
Adlk smaktroll benim kızımda 50 günlük 40 ı çıktı regl oldum sütüm yeterince yok ama zor bi dönemden de geçiyorum eşimle ayrıldık baba evine geldim bununda etkisi olabilir tabi
smaktroll Adlk allah yarımcınız olsun öncelikle.. çok üzüldüm ama canım regl le alakası yok benim etrfmda da 40 çıktkdan hemen sonra klan var hiç sütle alakalı sorun yaşadklarnı duymadım belliki sizinki üzüntü sitresden dolayı olmuş