Elifimmmm Naimeulger06 peçeteye silince geliyor ama iki gündür pedimde çoook az var neden böyle oluyor ki normal mı acaba bilen biri yazsa içimiz rahatlardı
Elifimmmm elifiii ama sadece peçeteye silince geliyor 2 gündür pedimde çok az bişey var bu normal mı kafama takıldı iyice
elifiii Elifimmmm normal olabilir, bazen ilşkş sonrası, ya da yumurtlama döneminde bu tarz ufak kanamalar da olabilir. Yani hormonlarımız şu anda aktif onlar ne derse o oluyor.. eğer kanamanız 1 haftadan uzun sürerse doktora gidersiniz.
smaktroll elifiii yaa resmen benim merk ettigim soruya cevpa getirdiniz ilişki sonrası kanamam oldu ama dikişlermden mi geldi yoksa içden olan birşeymi anlamadım ilişki sonrası gelmesi normal mi?? iki aylık bebegim ilk defa böyle oldu
smaktroll Adlk hayır canım daha çok geldi diyebilirim önceden yetmiyordu ve çok az geliyordu şuan bebegim iki aylık ve çok şükür sütüm eskisindende gayet iyi geliyor bu tarz şeylere inanmayın lütfen
Adlk smaktroll benim kızımda 50 günlük 40 ı çıktı regl oldum sütüm yeterince yok ama zor bi dönemden de geçiyorum eşimle ayrıldık baba evine geldim bununda etkisi olabilir tabi
elifiii smaktroll bazen kuruluktan dolayı ilişki sonrası hafif kanama olabilir. dikiş derken epizyotomi dikişi mi vardı sizde o konu hakkında bilgim pek yok. Eğer dikiş yerinizde öyle bir kanama olduysa baktırın. 2. ayda çoktan kapanmıştır diye düşünüyorum aslında.
[silindi] Reyhanbal Erken olmak daha iyi sizin için 😊 adetin ilk iki günü sütünüz değişebilir sıvı kaybettiğiniz ve hormonel olarak etkilendiğiniz için bol su tüketin. Adetiniz bitince düzeliyor süt bende çok hafif etkilerdi