Orenda_ Merhaba hanımlar,günaydın Hayırlı Ramazanlar 🌸 göz bebeğim oğlum 9 yaşına girecek 🥰🥳Astronotlu pasta düşündüm ama kararsızım seçmekte, bunlardan beğendiğiniz yada bana önerebileceğiniz pasta var mı🙈
Meri-Mel Orenda_ Hepsi birbirinden güzel yaşını düşününce sanki 2 numara tam ona hitap eder gibi geldi benim fikrim ,nice güzel yaşları yılları olsun sağlıkla huzurla,iyi huylu güzel amelli bir evlat olsun vatana millete hayırlı ❤️😌🌷🐣🤩🥳
Orenda_ Meri-Mel Amiiin inşaallah canımcım hepimizin çocukları bize güzel evlat Rabbime güzel kul olsunlar inşaallah 🤲🏻💖 İki çoğunlukta bakalım 🤭☺️
Orenda_ twobabymom_ Sağol canım inşaallah🙏🏻Yaa bende çok beğendim 1 ve 2.yi şuan sadece ikisi arasındayım 🙈
Meri-Mel Orenda_ Canım kendisine sordun mu genelde o yaşlar kendi tercih ediyor ya ,dün akşam arkadaşım attı kızı dokuz yaşında ramazanda kutlama yapmak istemiyorum teyzesi ama Elif çok istiyor bu pastayı seçtik diye 🥳🤩
[silindi] Orenda_ 2inci guzel canim Benim oglanda 9 yasinda 5 yasindan beri pasta secimleri kendisine ait bizi karistirtmiyo bile 🤣 bence oglunun icine hangisi sinerse onu sec mutlu yaslari olsun🌸
Orenda_ [silindi] Sağol canım sordum 1.ile 3.arasında kaldı ama galiba birinciyi yaptıracağım onu daha çok beğendi 😊