Medihayldz Minagece ben 2aylık olunca gecelerı hıc uyandırmadım doktr bırak o uyansın Dedı oylede gudıyorz 3-4saate uyanıyor hep:/
Aysnr-dvran-efe Biz 2 ay 15 günlüğüz prematüre doğduk düzeltilmiş yaşla 1 ay 15 günlük. Gece bazen 2 saate bazen 3 saate kalkıyor emip geri yatıyor 🤗 Çok şükür gelişimi önde 🤲🏻
Minagece Aysnr-dvran-efe bizde prematüre doğduk ben mama veriyorum ama ne kadar sıklıkla versem gece bilemedim
Miray08 Bende iki veya üç saat aralıklarla besliyorum doktor üç saati geçmesin demiş arkadaşım sorduğunda.
Babase Bebegim 2 ay 5 günlük. 2 gün önce doktora gittim. Doktor artık beslenmesinin düzene girmesi gerektiğini, 3-4 saatte bir emzirmem gerektiğini söyledi. Gece ise 7-8 saate bile çıkabileceğini, uyandırıp beslememem gerektiğini söyledi.
Bsrkoc Minagece benim oğlumda 19 aralıkta doğdu 🥰 geceleri 3 saatte bir kaldırıyorum kendisi uyanmıyor en fazla 10 dakika emiyor ne zamana kadar uyandırmalıyım acaba bıraksam sabaha kadar uyur
Minagece Ozge17 siz emziriyorsunuz işte ben mama veriyorum mama olunca daha farklı bence :/ daha ağır çünkü düzene sokmam lazım çocuğu alıştırmam lazım şimdi sürekli aranıyor gibi yapıyor kendini açmış gibi nasıl alıştırırsam öyle gider çünkü
Minagece Medihayldz bu gece denedim en son 12 buçukta verdim şu an saat dörtte verdim 90cc :/ uyanıpta istemedi ki uykusunda alıyor 😑
Medihayldz Minagece bırakın uykusunda alsın bende öyle alıstırdım gece uykularını uykusunda 4saatı gevıktırmeden verıyordum memeyı yada bıberobu emıyordu sonra uyuyordu hem uyku sureklılığı olut hem gecelerı uykuyu anlar bebek