Cnslalparslan22 rosemihra bende öyleyim sürekli çocuğun orasına burasına bakıyorum bende lohusayım ve psikolojim baya kötü
rosemihra Cnslalparslan22 ben de öyleyim ağzını burnunu ayağını heryerine bakıyorum . Ama bi tek bulgu bizde gözle burun
Pirasalipuding rosemihra maşallah ama normal bebek bence endişe etmeyin birde hamilelikte ense kalınlığı veya2 li 3 lü tarama yaptırmadınız mı
barlasinannesiii ffulya Allah nazarlardan korusun bence değil içini ferah tut ama test yaptırmayı ihmal etme
Yigit_Yagiz_Moms Yigit_Yagiz_Moms down a benzemiyor canım ama içini ferahlatmak için bir genetik test ver istersen
pogacayanaginannesi rosemihra hiç benzemiyor maşallah allah nazarlardan korusun çok güzel bir bebek 💞
rosemihra sadecoffeee moral vermek için mi 🥹 çok üzülüyorum bebeğimin heryerini inceliyorum uzak duruyorum bazen
rosemihra adaatuna el çizgisi normal sadece gözleri çekik burnu basık gibi ama doktor gözlerini eşime benzetti. Doktorların aklından biz soktuk detaylıda az ense kalın çıkıyordu . Şu an enseside normal
Elifatm1 rosemihra down sendromlu bebek gibi gelmedi bana. Rahat olun bence. MaşaAllah bu arada. Allah bağışlasın size ❤️
Suuu rosemihra Masallah çok tatlı rabbim sağlıklı ömür versin hepinize.😇💐 Ama ben hiç benzetemedim tabi yine isterseniz test verin siz içiniz rahat eder.