ozr42 iremosa kitap okuyunca dinlendiğini hissediyorum iyi geliyor ☺️ tabikide kitabı bitirince sıradaki kitap bir idam mahkûmun son günü
clearqueen Oblomov_ SiprayiL ollaluna7 iremosa fraubi bayraktarkkubra altaylardantunaya hakinhakin kvncmommy atabey777 Hazom hemshireanne hakinhakin Hazom magal hellobeybi atabey777 ozr42 alpmila Ladimaki uykusuzanne__ Meri-Mel Hanimlar hadi “mutlaka okumalısın” dediginiz kitabı soyleyin 🥰
iremosa atabey777 ah hemen uyusun inşallaaahh. Ben de bugün attığımı bitirdim. Yarın yeni foti paylaşıcam. Sizden de bekliyorum
Hazom atabey777 hiç okumadım bu kadını. Videolarını izliyorum. Bitirince yorum yapabilir misiniz merak ettim 🥲
balkizlar atabey777 bitince yorum yapar mısınız kapağı baya dikkat çekici ama içi bildiğimiz şeyler mi güzel mi merak ediyorum
hellobeybi iremosa tutunamayanlar’a başladım. 14 aylık kızım okula başlamadan bitiririm inşallah ahahah şaka bir yana kitap okumayı özledim ya. artık maalesef çok az kitap okuma sürem
altaylardantunaya iremosa bende korkma iyi bir annesin kitabını okuyorum çok güzel sardı şimdiden 70. Sayfaya geldim🥰 birde pal sokağı çocukları okuyorum onda da 32. Sayfadayım oda güzel gidiyor 🌸 2 kitap aynı anda okuyorum 🥲
iremosa altaylardantunaya ay nasıl yapabiliyorsunuz hiç içime sinmiyor bi sıkıntı basıyor yarım bırakınca.. helal olsun diyorum 👏🏻👏🏻👏🏻
altaylardantunaya iremosa bende normalde 2 kitap okuyamıyorum ama ikisi ayrı kulvar olunca çok iyi gidiyor çok motive oldum bu sefer bitiricem inşi😂
Hazom iremosa kış bahçesini yıllar önce okumuştum çok güzeldi. Bende Tarık tufan - gece açan çiçekler e başlıyorum bugün inşallah 🌸
iremosa Hazom ben bir tık ağladım.. keşke yorumları okuyup alsaydım diye düşündüm açıkçası .. sizi de etkilemiş miydi bugün bitirdim ama bir tık ben de bittim 😥
Hazom iremosa beni de çok etkilemişti. Diğer kitapları da öyle etkileyici. Ama yine de güzeldi ya🥲 Ahmet ümit öneririm eğer duygusal size iyi gelmiyorsa. Aksiyon ve bir çırpıda biter
Newmommmm iremosa konusu nedir ? Duygusal bir kitap onu anladım ama aşk üzerine mi yoksa yaşanmış gerçek bir hikaye mi vb. ?
hakinhakin Emzirirken ya da uyurken okuyorum. “Yaşam Sinyali” Jose Rodriguez Don Santos heyecanlı gidiyor. Tekrar kitap okumaya bu kitapla başladım bakalım inşallah devamı gelir😬
hemshireanne iremosa agata kristiyi okuyamadim ben cok isim var karisiyordu aklimda. zaten gunluk hayatta isimleri aklimda tutamiyorum. Ama sherlok holmesss bayilirimm
Oblomov_ iremosa agatha hıc okumadım aksıyon polısıye tek takıp ettıgım jeann crıstophe grange onun harıcı populer yazarlar okumuyorm pek. Ama bu adama bayılıyorum hayranım🥰
hakinhakin iremosa Eğer daha önce Dan Brown okuduysaniz ona benziyor. Aynı karakter farklı kitaplarda farklı hikayeler. Bilim kurgu bide ☺️