pantenkelebek Balkizlarim ya siz çok beceriklisiniz maşallah nazar değmesin 3 çocuk var sanırım iyi yetisiyorsunuz yaşınız kaç merak ediyorum
Balkizlarim pantenkelebek yaa ay estağfirullah canım elimden geldiğince yapıyorum ya o kadar becerikli değilim 🫣😘😘 evet evet 3 tane kızım var 31 yaşındayım 🌸🥰
Minnakordek Kız hangi ara yaptınız biz daha güne başlamadık yüzümüzü yikayacaz😂 saatlerdir yatakta dönüyoruz çocuklarla
Busra14Barlas bksh ben mercimek çorbası , salata , lahmacun , yoğurtlu karalahana salatası , ayran , vezirparmagi tatlısı yaptım.
Madamehappyyyyy bksh Amin hiç bir fikrim yok. 😅Annem canım annem kesin arar ilk gün genel de onda toplanırız diye bekliyorum. 😆😆
LadyGaddar bksh Herkese hayırlı kolay ramazanlar Yeşil mercimek çorbası Karışık sebze dolması Ayran Çayın yanına da üzümlü kek yaptım
Gakkoyenge bksh ilk kez belen tava yapıcam yanına pilav mercimek çorbası Allah kabul etsin böyle postlar hep olsa ne güzel olur bizede fikir olur 🥲
Dedektifgadget bksh Brüksel lahanası yemeği Yeşil mercimekli bulgur pilavı Mercimek çorbası Salata Güllaç
Mefeannesi @bksh şehriye çorbası Karışık soslu kızartma Köfte kızartması İftarliklar Tatlı hazır olur muhtemelen 😂