hellobeybi HappyKids tarhana çorbası, içli köfte, yoğurtlu makarna 🥲 yarın misafirim var diye bugüne hiç odaklanamadım. içli köfteler dolaptan. alelade oldu biraz ama olsun 😄 hayırlı ramazanlar
betulcelozk Tarhana çorbası Et kavurma Bulgur pilavı Kola Salata Yoğurtlu garnitür Dünden kalan mantı ❣️
Duyulurum Domates çorbası Çökertme kebabı Ve cevizli tarçınlı bir şerbetli tatlı yaptım ama galiba olmadı 👋🏻
nimetbatu HappyKids herkese hayırlı ramazanlar bugün menüde Mercimek çorbası Fırında balık Salata var
canmanayvesuyu HappyKids bebeğimin kontrolü vardı çıkınca çarşı pazar da derken biraz kolaya kaçtı menü tarhana çorbası, soslu tavuk pirzola, makarna salata içecek 😂
NmalkoC HappyKids tavuklu çorba Etli kuru fasulye Pirinç pilavı Salata Fıstıklı dondurmakı irmik helvası
Birdunyabircennetannesi Annemlerdeyim Mercimek çorbası Karnıyarık Pilav Sigara böreği Mantı(dünden) Salata Dünden ben tiramisu ve ıslak kurabiye yapmıştım o var
ozlemdimetokalii HappyKids Vallahi yoksulun halinden anlamak için oruç tutuyoruz iftarda menüleri hep abartıyoruz genelde ama bugün hiç öyle yapmadım günlük gibi devam ettim mantar çorbası haşlama (tavuk patates havuç) makarna supangle 😂
Rez ozlemdimetokalii o kadar haklısınız ki dün köfteli nohut var diye burun kıvırdı eşim, sorsan asla yemek seçmez, kuru soğan olsa yer kalkar😏 işte insan mecbur olunca yemeyince ne yapsın az az çeşit yapıyor:))