Antalya0703 Yok canım ben direk neyse söylerim ne karim var sonucta. Ben gidin illa alın demiyorum ban aıyan size uymayabilir. Ama şu konuda netim ne dedilerse o. Biz ne evde ne araba da sorun yasamadık hiç bir kısmında hemde. Şuan kız kardeşimde yazıldı araba için mesela. Bizim referansımızla.Aklınızda ne soru varsa sorun içinize siniyorsa başlayın. Haa abide su var. Kimisi dolandırıcılar paramızı vermedi diyorlar. Yalan.
Katılım parasını zaten geri alamıyorsunuz cıkarsanız bunu da özellikle söylüyorlar ama taksitleri geri ödeme yapıyorlar size. Bizim en cok su konuda hoşumuza gitmişti. Mesela 2 ay sıkıştın ödeyemiyorsun.faiz vermeden dondurma işlemi yapabiliyorsun. Arıyorsun ben dondurucam 2ay ödeme yapamıcaz dıyorum tamam dıyolar sonra devam ediyorsun kaldığın yerden. Biz bunu da yaptık. Ara ödeme toplu para da ödedik. Yani adamlar herşeye ok veriyor. Banka gibi değil…
Ev içinde 2019 subat da sanırım kayıt yapıldı 2020 ekimde ev cıktı. 5 senelikti ödeme planı ödendi bitti şükür. Suan arabayı ödüyoruz hemde 1 oldu aldık kullanıyoruz 1.5 sene de borcumuz var sabit 8 bin TL aylık. Biz onu sabitlettirdik ödeme tutarını mesela