Tugce3493 mucizemm94 Minel-inannesi Arkadaslarımız yarında kımse erken işe gitmediği için oturduk hepberaber hazırladık yedik içtik. Saat kaç olursa olsun gelmek isteyeni kolay kolay geri çevirmem misafir severim 😊
Tugce3493 cevriyeee Lolik maygirl arkadas hamıle kuymak ısteyen o 😂 herkesın sevdıgı ıstedıgı seyı yaptm valla kendılerı ıstedıler yanarsa onlar yancak 😂
maygirl Tugce3493 ay valla insanlarin sahurda yiyebilme kapasitelerine ve sahip olduklari mideye şaşkinim walla😀😀 sahurda hafif susatmayan kahvaltı yeterlidir oysaki
Birdunyabircennetannesi Ay bacım sahura misafir olur mu ya ben giymem kimseye sahurda teklif etmesi bile yanlış bence Afiyet olsun menü güzel ama ağır gelmez inşallah size
Tugce3493 Birdunyabircennetannesi niye? Ben severim saat onemlı degıl zaten uyumuyoruz işede giden yok sohbet muhabbet cok keyıflıydı
Tugce3493 maygirl bır bardak su ve yumurtayla kapatan ben 😂😂 masaya ıstenılenlerı koyanda ben ama olsundu sohbet muhabbet guzel ozlenen gunler
maygirl Tugce3493 tabiki sohbet muhannet baska bisey ama kavurmalar ve ve iç yakan menuleride bjrileri yiyecek o bi gerçek 🤣🤣
Tugce3493 maygirl kendılerı ıstedı ben npym 😂😂 etobur bır arkadas eşi kuymak istedi benm eşimde sucuklu yumurta falan istedi bende haslanms yumurtadan devamke 😂😂