Tugce3493 Kızlar eşim arkadaşlarını davet etti son dakika oldu biraz neler yapsam? Fikirlernizi alabilirim. Omlet Mıhlama (kuymak) Patates kızartması Kavurma Reçel çeşitleri Domates-peynir-zeytin üçlüsü klasik
cevriyeee Tugce3493 kuymak çok güzel ama ağır oluyor sonra mideye oturuyor yağdan dolayı bende cok severim ama sahura ağır olmasın🥰
sahaneee Allaha şükür daha ne yapacaksın eline sağlık bence yorma kendini ama eğer evinde börek yapabileceğin malzemen varsa börek güzel fikir gibi geldi😅
Tugce3493 sahaneee kız yufkam yok olsa sarcaktım hatta alcaktm yetısemedım eşim seviyo dıye yapıym dedm kaldı🙈 o da gıttı mısafır cagırdı 😂
sahaneee Tugce3493 kızz bende kolaylıktır diye düşündüm ama bence gayet yeterli sahur için listen gelende belki eli boş gelmez bi sıcak ekmek pide falan gibi yat sahura kadar dinlennn allah bereket versin sofranıza 😇
Tugce3493 cevriyeee Lolik maygirl arkadas hamıle kuymak ısteyen o 😂 herkesın sevdıgı ıstedıgı seyı yaptm valla kendılerı ıstedıler yanarsa onlar yancak 😂
ekimkizi_ Tugce3493 haşlanmıs yumurta salatası yeşillikli olabilir hem tok tutar hem de mide asidini dengeler.
maygirl Tugce3493 menu guzelde aksama kadar susuzluktan kavrulur insanlar sanki😀daha hafif biseyler olsamıydı ki
Tugce3493 mucizemm94 Minel-inannesi Arkadaslarımız yarında kımse erken işe gitmediği için oturduk hepberaber hazırladık yedik içtik. Saat kaç olursa olsun gelmek isteyeni kolay kolay geri çevirmem misafir severim 😊
Minel-inannesi Tugce3493 bi tas corba nelerine yetmiyo😊 sahura misafir istemem ben kendi adima zaten 1 bardak sut icip geciyorum, esime patatesli yumurta, domates, salatalik, peynir, zeytin, cay bugunluk yeter dedi.