Sahreyldrm Kızlar bu kaka lekesini gecirecek bı deterjan biliyor musunuz ya? Ben uni baby kullanıyordum geçirmiyor persilin sıvı deterjanını kullanıyordum kendimize onu da denedim yok geçmiyor
SelimeliS Sahreyldrm baby me leke cikarici aldim bende cikardi kaka lekesini ama oncesinde beyaz sabunla citiledim yinede
Sahreyldrm SelimeliS acaba beyaz sabunla yaptığın için mi geçti yoksa tek başına leke çıkarıcı da etkili olur mu
SelimeliS Sahreyldrm valla onceden sadece beyaz sabun cikarmiyordu lekesi kaliyordu simdi ikisi cikardi ama bi gün sadece leke cikariciyi denicem
SYasemin Sahreyldrm Hacışakir kullanıyorum canım ben. Önce ıslatıyorum lekeli yeri pislikten arındırdıktan sonra sabunu sür ve çitile. Durula geçmediyse tekrar et işlemi ve makinaya at o şekilde eser kalmıyor lekeden.
Sahreyldrm SYasemin peki önceden olan lekeyi yapsam fayda eder mi acaba ona da bu yıkayıp gecmeyenleri
Poyraz-bebek21 Sahreyldrm a101den aldığım aspirini sıkıp çitiliyorum sonrada makineye atıyorum çıkıyor
Sahreyldrm Poyraz-bebek21 AA bu kırmızı olan mi ? O hiç aklıma gelmemişti bende de var kahve lekesini falan çıkarıyor o onu da çıkarır değil mii
Ekah2207 Sahreyldrm yıkadıkça gidiyor ben akıtmıyorum bile çoğunlukla.. bi 15 dk yıkıyorum 40 derece sonra 1 saat yıkıyorum. Bazen ilk deterjanını sabundam yaptığım deterjandan kullanıyorum o daha etkili tabi..
Arincanim04 Sahreyldrm canım ben önce yeşil sabunla yıkıyorum yani kalıp sabunla sonra da sodalı suya yatırıyorum tertemiz oluyor
Sahreyldrm Arincanim04 bu önceden yıkayıp da gecmeyenleri de fayda eder mi acaba ya yazık kaç tane kıyafet var giydirmiyorum öyle diye
AryamH Sahreyldrm makineye atmadan beyaz sabunla yika sabun uzerinde kalsin makineye o sekilde at tertemiz 👍🏻
Poyraz-bebek21 Sahreyldrm aynen kırmızı olan çok güzel çıkarıyor bide makinaya atınca ön yıkamalı açarsanız makinayı tertemiz oluyo
Gulasel Kizlar e bebekte çamaşır suyu tozu var uygunda fiyatı bide baby me leke cikaricisi citileyip attım leke kalmadı memnun kaldım ☺️