bsrsvr Dudak dolgusu yaptırdım ama çok dolgun geliyor üst dudağım daha inceydi ama şuan daha kalın gibi şişlik inecek dediler ama çok moralim bozuldu düzelir mi 1 cc yaptı bu arada
Kitsu Şişliği inince tam oturuyor. Elinizle minik minik masaj yapın dolguyu dağıtın üst dudağınızın ortasında top top kalmasın
muge46 Guzel olmus iniyor yaaa o bi kac gune arkadasimda gordum cok begendim bende istiyorum masaj yapman lazim ve buz ile dagitman lazim diye biliyorum
baranbatu muge46 Merhaba 10 aylık bebeğim var emziriyorum dudak dolgusu yapmak istiyorum yaptırmamda bir sakınca var mıdır? Bilgisi olan yazabilir mi?
baranbatu Merhaba 10 aylık bebeğim var emziriyorum dudak dolgusu yapmak istiyorum yaptırmamda bir sakınca var mıdır? Bilgisi olan yazabilir mi?
gokcen_ baranbatu Benim bebeğim de 7,5 aylık.Botoks ve dudak dolgusu yaptıracaktım.Çocuk doktorum yaptırabilirsin sıkıntı yok dedi ama dudak dolgusu yapan doktorum emzirmeden sonra yapalım ertele biraz daha dedi😐(doğumdan önce yaptırıyordum ben)
muge46 baranbatu sorun olacagini dusunmuyorum bende emziriyorum suan bebisim 5 aylik 6 olsun bi yaptircam bende
ayisit baranbatu hayır yaptırmadım ama güzellik uzmanlığı eğitimi aldım o yüzden biliyorum. Emzirmede sıkıntı yok çünkü dolgu Hyalüronik asittir. Sadece doktora yaptırınız ama
baranbatu ayisit çok teşekkür ederim içime su serptiniz çoğu doktor emziren anne almıyor tehlikeli önermiyoruz diyor
ayisit baranbatu 6 aylıktan küçük bebeği olanlara önerilmiyor. Sizinki ek gıda da aldığı için bir sıkıntı olmaz. Rica ederim 🌸
muge46 baranbatu merakla bekliyorum 😀bende onumuzdeki ay yaptirayim diyorum ama esimin tepkisi ne olur bilmiyorum soylesem mi supriz mi olsa bilemedim 🤣🤣