tostperisi yaz1 dediğiniz gibi değişik bir rengi vardı köfte yapmıştım bende çocuğuma yediremedim korkudan
yaz1 Umutunannesi_ geri verseydiniz keşke gidipte müdürüyle konuşup. Yazık olmuş gerçekten. Migros diye güveniyor insan işte ama kusurlu çıkıyor bak
Umutunannesi_ yaz1 eşim uğraşmaz pek öyle götürüp vermeyle birde ilcede yaşıyorum uzaktı diye açıkçası
ecrinbebe yaz1 canım öyle zaten bizde bir ara A101 den almıştık leş gibi kokuyordu artık koç alıyoruz biz kestirip dolaba atıyoruz
papulikkk yaz1 elbet fark edilir çünkü siz farketmişsiniz birde şikayet vara baktım epey şikayet var etleri hakkında. Bozuk ve bayat olduğunu yazmış herkes. At eşek olmasa bile kalitesiz belli ki
yaz1 papulikkk belkide öyle kalitesiz kıp kırmızı olmuyor hiç çünkü. Bi sıkıntı var o zaman şikayet ettilerse hep bi tek ben fark etmemişim tabiki de bunu..
1prensesannesi__ ecrinbebe 101 den yada marketlerden et alınmaz zaten cnm en iyisi güvenilir bir kasaptan almak gücün yeterse kurbanlık alır keser yersin
1prensesannesi__ yaz1 dana kıyma yağsız oluyor zaten bize3 ilk başlarda kuzu kıyma alırdık ama çok yağlı olduğu için resmen et yiyemiyordu kızım şimdi dana eti alıyoruz yağsız yağlı isterseniz karıştırıp veriyorlar zaten
yaz1 1prensesannesi__ bu öyle değil. Farklı bi et. Kırmızıda değil rengi bordo ciğer gibi pişirince de bildiğimiz dana köfte gibi olmadı tadı
ecrinbebe 1prensesannesi__ zaten öyle yapıyoruz şuan dolabım dolu mesela geçen ay koç kesip koyduk en iyisi bu bence
elmaelmaelma Migros’ta at eya eşek Eti olacağını sanmıyorum, muhtemelen ithal et olduğu için öyledir. Ama doğudaysanız neden Migros’tan alıyorsunuz onu anlamadım. Hayvancılığın etin daha bol ve ucuz olduğu yerdesiniz diye düşünüyorum ama yanılıyor muyum
yaz1 elmaelmaelma kasap yakında yoktu diye migrostan aldıydık fark etmez nasılsa diye. Ama memnun olmadık işte farklı bi et tadı var farklı bi hayvan gibi
papulikkk Motherqueen_ asla cevap vermiyor ahshshs ne düşünüyor acaba 🤣🤣 Koç kesiyormuş yok deve ahshs
ecrinbebe yaz1 evet cnm asla alınmaz ya artık kasaplara da güven olunmuyor en iyisi alıp kesmek babam mersinde hayvancılık la uğraşıyor sürekli ordan alırız