bossbabysmom Kızlae bebegim 1 bucuk aylk hic uyumuyor gündüz en cok 1 saat o da sürekli sallayark geceleri de kac defa kalkıyor oysa daha cok kucuk uyuması lazım ama hic böyle olanlr var mı bir cözum buldnz mu?
Ikrazumra19 bossbabysmom aksine uyumamasi normal bu aylarda bebekelr uyumuyor zamanla oturuyor uyku duzeni gece kalkmasi normal acikiyor
BuseCan bossbabysmom büyüme atağında olabilir canım normal yavaş yavaş düzene girecek bizde 2 aylığız 🙏🏻
NurrC bossbabysmom canım emme durumu nasıl. Bizde 3 aya yakınız. Ama çok şükür düzene yavaş yavaş oturduk ama uyanıkken sürekli eğlendiriyorum konuşuyorum oynuyorum. Meme emerken bazen uyuyor ama tam doymadan uykuya geçmez belki de gazı var yada tam doymuyor
bossbabysmom NurrC iyi emiyor canm sutum de yetiyor kilo almi gayet iyi ama gaz sorunumz cok var ondanda olblr uyurken ztn hep ıkınyor blmyrm
Demetbulut Bizde aynı durumdayız oynuyotum konsuyorum hava gizelse bi gezip geliyoruz ama kısa kısa kesik kesik uykuları
BuseCan bossbabysmom bizimki prematüre doğdu mama ile besleniyor bazen 2-3 saat uyuyor bazen hiç uyumuyor hırcın saldırgan huysuz bizimki 14 günlük atak dönemin de şimdi de kusmaları var ekstra birde sürekli kucak istiyor.
NurrC bossbabysmom gaz sorunundan dolayı uyumaz zaten çoğunlukta. Gaz damlası ve probiyotik kullanıyorsundur ama belki de etkilemiyor. Değişmeyi dene istersen
Mugerhn Merhaba hanımlar benimde 48 günlük oğlum var sürekli midesi bulanıyor normla mi sizde de oluyor mu
kayrahazalayaz bossbabysmom Benim oğlumda gündüz uyumuyor gece 11 de yatıyor sabah 8 e kadar 2 saatte 1 emmek için uyanıyor
Mugerhn BuseCan gününe göre değişiyor örneğin dün iki saatte bir kalkıp 15 veya 20 dakika emip uyuyor bugünde sürekli emmek istiyor uyumuyor uykudan gözünü açamıyor emziğe alıştırdığı halde sürekli meme istiyor bugün yapişik gezdik hiç bırakmadı