etkafa Kızlar ajda bileziklerinizi nasıl kombinliyorsunz? Yani kaç adet ya da hepsini aynı model mi takıyorsunuz? Birde trendyoldan çelik takı olarak önerebileceginiz sayfa var mı?
etkafa bisenakillisinzaten benim de olmadı kız almayı düşünüyorumda önden fikir edineyim dedim 😂😂yalnız değilsin bacım 🫠
etkafa aresnako bende 3 düşünüyorum daha şık duruyor demi fazlası hoş durmaz sanki yada 2 de olabilir
etkafa Ogulluana kaç tane olmalı acaba bende ortaya zikzak ikisinide düz istiyorum ama bilemedim 🤷♀️ nasıl olur
Ogulluana etkafa Ajda işi tam bi batak 😂 beş yeter diyordum ama çok kalın olmadıkları için az geliyor gözüme on tane olsa fena olmaz
aleksandralarossa hazale966 ya balım bende istiyorum da yamulmaması içşn nasıl tercih etmek gerek bilgisi olan yazarsa sevinirim. Gramdan dolayımı yamuluyor ki bi arkadaşımın yamuk yumuk diğerinin öylece duruyor neden olur bu. Yüzlerine de soramam
bianneo etkafa 4 tane düz 1 tane zikzak var. Zikzak ortada düzler 2 şer tane yanlarda kullanıyorum güzel duruyor