meryemecem 22 yıllık evliyiz nişanlanmadan önce CANIMINICI diye kayıt ettim hâlâ aynı şekilde durur bir gün kavga ettik MUSTAFA BEYdiye değiştirmistim esim hemen CANIMINICI ### ****
zeliha631_ anonim96 galiba en garibi benimdir nişanlık dönümünde şuana kadar( Dino) (dine) diye kayıtlı bizimki😂😂
miniksincabim anonim96 ben onu sevdiğimmmm👼 oda sevgilimmm diye kaydetmiş ilk tanıştığımızdan beri ❤️🩹
myavocado bisusbe_ makul 👍🏼 ben çocuk olduktan sonra isminin yanına bir kalp iliştirdim neticede çocuğumun babasıdır artık 😂
zeynepyusufaslan anonim96 ben de Eşim♥️ diye kaydettim. Ondan önce bi ara Fırtınam Felaketim Hasretim’di ama görenler hep dalga geçti değiştirdim 😅😅
biranneminik bisusbe_ Allah seni güldürdün vala 😂😂 hele elin oğlu yazınca daha da bı komigime gitti nedense🤣🤣
biranneminik anonim96 ben onda sevgililik doneminden beri Sultanım :) bu şekilde kayıtlıyım o zamanlar emoji ile kaydetme pek yok telefonlarda o yüzden :) bu gülücüğü koymuştu. Bende şuan 🌍'M bu şekilde kayıtlı canım sıkıldıkça değiştiriyorum😂
sumeyye_emre anonim96 bende “sevdiğim🤍” kayıtlı onda 8 yıldır hatunum diye kayıtlıyım 2 yıldır evliyiz
2133ayse2133 anonim96 aramız iyiyken eşim 🖤 diye kayıtlı aramız bozukken kaynanamın oğlu diye nazende numarasını siliyorum🤣🤣 ben onda herseyim olarak kayitliyim hiç değişmedi 6 yıldır
sndscimcime anonim96 bende eşim esmer olduğu için KARAM 🩶🩶 onda da ben mavi gözlü olduğum için MAVİLİMM 🌏diye kayıtlıyım