Merhaba bu sabah sadece kahveden şüphelenerek test yaptım (evet kahveden🤣 normalde zevkle içerdim ama 2-3 gündür hiçbir tat almıyorum acı geliyo dedim bir terslik var) ve bingo pozitif o kadar berbatım o kadar tükendim ki ağla ağla helak oldum resmen sevinemedim bile beklemediğimiz ihtimal vermediğimiz bir gebelik üstüne kızım daha 8 aylık 🥹 eğer sağlıklı olur da ikinci bebek doğarsa kızım 15 -16aylık felan olucak nasıl yapıcam ikisi de bana ihtiyaç duyacak kaldı ki yeni doğan bebek tüm herşeyiyle bana muhtaç olacak ikisine nasıl eşit davranıcam bilmiyorum kafam çok karışık dolu üstüne ablama söyledim o da demez mi saçmalama kızın daha küçük inşallah test bozuktur bi tane daha bebek olmaz 🤦♀️ sanki sana fikrini sordum ben kaldı ki sordum sana zaten içimdeki bütün sıkıntıyı anlatmışım neden inşallahla başlayan olumsuz bi cümle kuruyorsun bana ki ben rabbimin verdiği canı neden istemeyeyim ? Canı veren rızkını da verir çok şükür 🥹 ben sadece nasıl yapıcam nasıl yetişicem kısımındayım bebişlerinin arası yakın olan anneler var mı? Nasıl bir süreç bekliyor beni