tgcyi nutellla ev yapimi pekmezler cok fazla saat kaynatildigi icin kanserojen madde aciga cikiyormus doktorlar oyle soyluyor 70 derecenin altinda kaynatilan pekmezlerden bebeklerinize verin eger cok vermek istiyorsaniz diyolar oysa bende ev yapimi pekmez almistim bebegim icin ama hic bir faydasi yokmus hatta zarari varmis ev yapiminin
PdEsila gizememre bebeğimde sevmedi havucu. Yüzünü buruşturdu, zorla verdim. Diğer günde yoğurtla verdim, baya yedi
tgcyi gizememre sulandirmadan yogurda yada yedirdiginiz bir seye karistirip verebilirsiniz ama miktarini bilemiyorum ben cunku bu tarz seyleri henuz vermiyorum bebegime
gizememre tgcyi ben de kararsız kaldım yine doktoruma sormayı unuttuğum sorulardan sormadan vermeyeceğim ben de
atlasgulsum [silindi] labne avokado muz veriyorum ben sabah kahvaltıda yumurta sarısıyla karıştırıyorum denemek isterseniz
[silindi] atlasgulsum aynen muzla falan olur yumurtaya daha başlamadım ilerde öyle de yaparım inşallah. Teşekkür ederim ❤️
tatlicadiy gizememre bizim ki 8 aylık 5 ay 21 günlük başladık tadımlara 6 ay sonuna doğru 2 öğün 7 Aydın ortalarında 3 öğün olarak devam ediyoruz bizim bebişin alerjik durumundan dolayı yoğurtlara ve peynirlere geç başladık hala bile azar azar veriyorum ek gıda için instagram da PDF paylaşan anneler var çok yardımcı oluyor onlara bakabilirsiniz
gizememre tatlicadiy teşekkür ederim çok sağolun bakacağım mutlaka ben de aşamalı şekilde artırmayı düşünüyorum 🥰
PdEsila tatlicadiy öğünden kastınız yararlı pankek, yumurta, labneli avokado falan dmi Şimdi sebzelerden 1-2 tatlı kaşığı yedirip mama,süt yapıyoruz
Rabiiul PdEsila Balkabağı çorbası zaten kızma yapıyorum çok fazla sevmese de ama tatlı patatesi denemedim deneyeceğim onu da
balporsugu7224 [silindi] labneye yoğurt bebe bisküvisi pekmez karıştırıp veriyorum hala yada avakado labne keçiboynuzu pekmezi benim bebeğim avakado sevmedi sonradan
[silindi] balporsugu7224 ya herkes herşeye bir bahane buluyor bebe bisküvisi aldım e bebekten Hamm markası. Keçi sütlü falan vermek istiyorum ama çoğu yorumda kendiniz yapın falan diyenleri gördüm daha önce kız iki yoğurdu karıştırıp yedirmeye zor fırsat oluyor ki nasil bisküvisine kadar kendimiz yapalım. Eskilerle konuşunca da ne abarttın ver şehriye çorbasını makarnayı yesin diyorlar. Bizim bu 90 jenerasyonu önce ailesine sonra da bebeğine yaranayim derken çürüyüp gidecek ya 🥲
ilaydaurker rana0234 çift çekilmiş kuzu kıymayı buhar haşlama aparatıyla buharda haşlayarak vermistim altıncı ayında, tavuğu da normal haşlayarak didip vermiştim şimdi 8,5 oldu daha rahatız yemek konusunda