Birsaripapatyaannesi Hanımlar selam yarın oğlumun menenjit aşısı var Sizler rota aşısında mı yoksa menenjit aşısında mı bebişlerinizde zorlandınız
2124 Birsaripapatyaannesi Rota aşıısı apızdan verılıyo bı zorluğu yok ilk 15 dk bebeğnınzın kusturmamaya dıkkat edın bexeron bıraz ateş yapabılıyo rotovirüs ateş pek olmuyo ıkı cocğumda da yapmadı ama tabi her cocuk farklıdır
feyzanuur Birsaripapatyaannesi 39u bile gördük. çok inatçı bi ateş oluyor. iniyo tekrar çıkıyo. bizim tek dozumuz kaldı şükür ama herkeste farklı olur belki sizde sıkıntı olmaz inşallah
Tazeanne0134 Birsaripapatyaannesi iki aşıda zorlamadı canım ama dr bile şaşırmıştı o zaman 😂 genelde özellikle de bexsero ateş yapar demişti ama korkma fazla yapmaz yaparsa da temkinli olursun tamam korkulacak bişe yok yani kaç aylık bebiş
Birsaripapatyaannesi Tazeanne0134 7 buçuk aylık oğlum şuanda Biz daha önce rota aşısını yaptırdık çok şükür bi sorun olmadı ama şu menenjit beni çok korkutuyo açıkçası. Yarın aşı 😐
Birsaripapatyaannesi feyzanuur Ayy inşaAllah Allah razı olsun İnşaAllah siz de şu son dozu rahat geçirirsiniz
Tazeanne0134 Birsaripapatyaannesi yok canım korkma aşı ateşi 38.5 olur çok çok fazla olmaz ona da ateş düşürücü vermek zorunda değilsin ama ağrı yaparsa aşı yeri ve durmazsa eğer verirsin hem ateşi düşer hem de ağrısı diner ama aşı öncesi ateş düşürücü verme sakın geçmiş olsun Şifa olsun bebeğine de 🥰 iyi geceler
desida Valla korkutmak istemem ama 1 hafta yüzü gülmedi çocuğun menenjitten sonra çok illet bir aşı 15 gün sonra 2. Dozu var kara kara düşünüyorum
Tazeanne0134 desida ay Ben hem oğluma hem de kızıma yaptım öyle abartılacak bişe değil ya ne bilim normal aşı yani
desida Tazeanne0134 valla 2 gün bacağını oynatmadı şişti kıpkırmızı yandı resmen aşı yeri 1 hafta iştahsızdı keyfi yoktu o gün çırılçıplak durdu 3 kere calpol içirdim yine ateşini zor düşürdüm valla diğer aşılarda çok şükür bir sıkıntı yaşamadık ama o çok etkiledi kızımı
desida feyzanuur ay sormayın 13 gün kaldı kara kara düşünüyorum ya berbat bir aşı umarım 2. Dozu dokunmaz