defnevedoruk kızlar lego setlerinin içinde cıkan bebekler ayrı satılıyor mu? baktım ama bulamadım. ya da en çok bebek hangi setin içinde var bilen var mı? 5 tane var bizde kızım aşırı seviyor onlarla oynamayı 3-4 tane daha almak istiyorum 🙏🏻
Kuzularinanasi defnevedoruk letgo dolap 2.el satanlar var oyle bakin bnce sifirdan tek figurler cok pahali ztn gereksiz
Deletedmom_215 Kuzum su friends in olduğu bebekler fisher pricen onlarada bakabilirsin çok güzeller biz oyunlarımızda onlarida kullanıyoruz 🩵
durulandiniz Deletedmom_215 sen şimdi naneyi yemedin mi ? Herşeyin linkini isticem , çünkü sadece duplomuz var 🥲 zemin sepette
defnevedoruk Deletedmom_215 alıyorum o seti o zaman bunlarıda beğenir muhtemelen, sizdeki duploları da yazar mısın birde sana zahmet😢 4-5 set var bizde bu ara yetmiyorr😃
defnevedoruk Kuzularinanasi dolaptaki figürler de ucuz değil ya onun yerine set almak daha mantıklı şimdi baktım da
Deletedmom_215 defnevedoruk hemen atıyorum aldığım fiyatlarıda atayım Kasım ayinda falan baya indirimden toplamistim 🌸
defnevedoruk durulandiniz ay bizde 10913- Banyo Zamanı- İlk Sayı Treni- İnşaat Kamyonu ve Paletli Kazıcı- İlk Hayvan Trenim bu setler var canımm🩵
Meri-Mel Deletedmom_215 Maşallah sübhanallah,güzel oynamaları olsun benim kızım çok fazla ağzına görüyor ne yazık ki ya o aylarda hele çok daha fazla idi😞
defnevedoruk Deletedmom_215 ay çok iyi yapmışsın, benim indirimsizde olsa almam lazım sıkıldı aynılarından😃